Zondag: Open Dag en mogelijke kampioenswedstrijd Jeugd 1

Misschien heb je het al op andere plekken voorbij zien komen, maar ten overvloede melden we het hier ook nog maar eens: na het succes van de Open Dag op 31 oktober van vorig jaar, zet JCV zijn deuren zondag (6 november) opnieuw open voor belangstellenden die kennis willen maken met tafeltennis en met de TTV JCV Vught.
Tussen 9.00 en 13.00 uur is onze trainings- en wedstrijdzaal beschikbaar voor belangstellenden van alle leeftijden. Diverse leden, bestuursleden en trainers zijn dan aanwezig om uitleg te geven, demonstraties te verzorgen en vragen over tafeltennis en JCV te beantwoorden.
Neem ze mee!
Ken je in je familie-, vrienden- of kennissenkring iemand die nog zoekt naar een leuke en uitdagende sport bij een vriendelijke en open club, wijs hem of haar dan op onze Open Dag, stuur hem/haar naar de Van de Pollstraat 3A of sleur ze mee!
Voor degenen die nog niet beschikken over een eigen batje heeft JCV materiaal beschikbaar. Om beschadiging van de speelvloer zo veel mogelijk te voorkomen, wordt belangstellenden gevraagd om eigen sportschoenen mee te nemen.

Jeugd 1 kampioen?
Ook leuk is, dat we de Open Dag zondag combineren met de laatste van twee thuiswedstrijden die ons eerste jeugdteam die ochtend speelt. Dat kan een bijzondere wedstrijd worden, want JCV 1 is de onaantastbare koploper in de tweede klasse van de DUO-competitie en zondag kan het kampioenschap worden veiliggesteld.
Dat vinden we heel bijzonder en bemoedigend, aangezien we na vier stille jaren dit seizoen eindelijk weer een competitieteam op de been wisten te brengen. In de Table Stars-competitie komt inmiddels zelfs al een tweede jeugdteam in actie.

Jort de Visser, Ole en Lars Brochard en Jurre Stegehuis (vlnr) waren tot dusverre ongenaakbaar in de tweede klasse van de NTTB DUO-competitie. Zondag kunnen ze in eigen huis kampioen worden.

Ons in competitieverband debuterende team bestaat uit Ole en Lars Brochard, Jurre Stegehuis en Jort de Visser. In overleg met dit kwartet en hun ouders bepalen de trainers en teamleiders Peter Vullings en Will Balvers met welke twee spelers JCV Jeugd 1 zondag op jacht gaat naar het kampioenschap.
In de afgelopen twee maanden maakten de vier jeugdspelers indruk door – ongeacht de teamsamenstelling – al hun wedstrijden overtuigend te winnen. Vier van de vijf eerdere ontmoetingen leverden zelfs de maximale 5-0 zege op, in de andere wedstrijd werd het 4-1.