Zomerpiramide voor recreanten/liefhebbers: daag uit en klauter op naar de top

Één van de uitkomsten van de enquête die we enkele maanden geleden lanceerden was, dat een groot aantal leden geen genoeg krijgt van ‘toernooien, onderlinge wedstrijden, trainingen en alles wat te maken heeft met tafeltennis’. Daar komen ze voor naar De Zaal, en een beperkt deel van die leden zegt buiten tafeltennis niks anders nodig te hebben.

Piramide met namen


De eerste editie van onze DUO-Ratingcompetitie die komende vrijdagavond z’n kookpunt bereikt, is een uitvloeisel van die respons. En aanstaande vrijdagmorgen (16 juni) is de kick-off van wéér een nieuw onderling evenement. Speciaal voor onze liefhebbers en recreanten van de (donderdag- en) vrijdagmorgengroep lanceren we dan de Zomerpiramide.
Daag één van de spelers boven je in die piramide uit en probeer op te klauteren naar de top! Dat is het idee van die piramide.
De afbeelding hiernaast (hierboven of -onder op telefoon of tablet) toont de beginsituatie van de Piramidecompetitie: Tonnie staat op kop, Rob, John, Jetse en Lineke moeten het meest hun best doen om naar de top te klauteren. De beginpiramide laat ook zien dat bijvoorbeeld Irene en Pepijn de uitdagers kunnen zijn van Tonnie. En dat Thieu, Raz, Jan en Lex een poging kunnen doen om Ton, Hans, Wil of Gijs van de vierde trede te verdrijven.
Deze eerste editie van de Zomerpiramide begint dus komende vrijdag en eindigt vooralsnog uiterlijk wanneer de NTTB-competitie (in september) weer begint. Na die competitie kan de draad weer worden opgepakt. Er is geen einddatum vastgesteld en een ultieme winnaar levert de Zomerpiramide voorlopig dus niet op.
In onderstaand document vind je alle benodigde informatie. Staat je naam al in de piramide, dan ben je al als deelnemer aangemeld. Sta je er nog niet bij en wil je wel meedoen: meld je dan bij John van Iersel. Veel plezier allemaal!