WOENSDAGJEUGD OP VAKANTIE MET (SAMEN)WERKEN, TELLEN EN WATERIJS

Vijf kwartier was woensdagmiddag voor de jeugd niet genoeg om op vakantie te mogen en tafeltennis even te vergeten. Anderhalf uur hadden ze nodig om de afsluitende seizoenstraining al werkend, samenwerkend en tellend tot een goed einde te brengen. Een circuitje met zes onderdelen vroeg veel van de deelnemers en hun trainers, maar daardoor smaakte een waterijsje als een echte beloning.

Hein serveert bijna raak bij onderdeel 4 van het circuit.

Met het circuitje sloot het vaste trainerskwartet de ‘woensdagmiddag’ voor dit seizoen af. Voetenwerk, samenspel, overspelen, balans, oog handcoördinatie, tellen en serveren; er kwamen behoorlijk wat onderdelen samen. En hoewel de ‘hoogste score’ er nauwelijks toe deed, ging er bij elk van de vier duo’s het gas flink op. Maar of Will en Ole nou wonnen, Kees en Hugo, John en Steven of Hans en Hein? Geen idee. Ze gingen er allemaal voor, scoorden allemaal goed en beleefden er anderhalf uur lang lol aan.

Hugo en Kees laten een bal stuiteren en oefenen oog handcoördinatie.
Steven en John proberen al balancerend een weg te vinden in het doolhof.

Voor seizoen ’21-’22 zit de woensdagmiddag er dus op. En zoals de zaken er nu voorstaan staat hetzelfde traininerskwartet vanaf woensdag 31 augustus weer paraat voor een nieuwe jaargang. De jeugdtraining op maandagavond gaat nog gewoon door. De thuisblijvers of-komers zijn dan welkom, de vakantiegangers wensen we heel veel plezier in Noorwegen, Oostenrijk, Frankrijk, Spanje of waar dan ook.

Parallel serveren. Ole laat zien hoe je dat doet en het is altijd leuk met een big en een hoofd als mikpunt.