Will Balvers brengt clubbestuur terug op sterkte

Op de bestuursvergadering van dinsdag 12 december is Will Balvers officieus toegetreden tot het bestuur van JCV. Op de ALV moet de voordracht van Will nog worden bekrachtigd. Tot die tijd loopt hij vast mee in het zittende bestuur. Met de komst van Will is het bestuur terug op de numerieke sterkte van zeven personen.

Will Balvers

Voornemen is om Will Balvers de plaats te laten innemen van René Vorstenbosch, die er de voorkeur aan heeft gegeven zijn taken buiten het bestuur om voort te zetten. René blijft zich wel inzetten voor het Sportakkoord en zaken rond JCV als Wijkpunt Schoonveld.
‘Tafeltennisdier’
‘Tafeltennisdier’ Will Balvers beoefent de sport al sinds zijn lagereschooltijd, toen hij begon als lid van het Bossche Vice Versa. Zijn selectie voor het Europees Jeugdkampioenschap (EJK) beschouwt Will als het hoogtepunt van zijn tafeltenniscarrière. Bij JCV is Will Balvers een van de zes (jeugd)trainers.
Binnen het clubbestuur gaat Will functioneren als de rechterhand van TZ-bestuurslid Peter Vullings, wiens takenpakket te omvangrijk werd. Naast Will en Peter bestaat het clubbestuur nu uit Siebren van der Zee (voorzitter), Wim van der Sande (penningmeester), Rob van Kasteren (secretaris), Kees Derksen (beheerszaken) en Hans Wagenaars (PR & Communicatie).

Het clubbestuur met v.l.n.r. Siebren van der Zee (voorzitter), Wim van der Sande (penningmeester), Rob van Kasteren (secretaris), Will Balvers, Peter Vullings (TZ), Kees Derksen (beheerszaken) en Hans Wagenaars (PR & Communicatie).