Wij hebben het JCV-diploma en willen dolgraag meedoen aan de competitie…

We zijn lekker bezig met de jeugd. En de jeugd is lekker bezig met elkaar, met zichzelf en met tafeltennis. De jeugd is fanatiek, enthousiast, heeft plezier en de meesten van hen zijn al zo ver gevorderd dat ze het JCV-diploma Young Stars op zak hebben.

Jeugdspelers JCV Vught
Een deel van onze dolenthousiaste jeugd dat dolgraag gaat deelnemen aan de competitie. Wie wil ze af en toe helpen?

Ze willen vooruit, ze gaan vooruit en ruim de helft van onze jeugdleden vindt tafeltennis zó leuk dat ze willen meedoen aan de competitie. JCV heeft komend seizoen twee teams in de DUO-competitie van de NTTB en twee teams willen dolgraag de eerste stapjes zetten bij de Table Stars.
De jeugd wil dus dolgraag en daarmee hebben ze een grote clubwens in vervulling laten gaan: JCV-jeugdteams weer achter de tafel in competitieverband. Man, man, man, wat zijn we er trots op en blij mee dat we weer jeugd in ons rood/zwart hun wedstrijdjes zien spelen.
Zekerheid
Maar….: die dolenthousiaste JCV-jeugd moet wel worden begeleid en om competitie te kúnnen spelen, moeten ze wel op hun bestemming komen. JCV kan gelukkig een beroep doen op een aantal jeugdtrainers, ouders en begeleiders, maar het zijn er op dit moment niet genoeg om al die dolenthousiaste mannekes in hun teams de zekerheid van competitie-spelen te kunnen bieden.
Daarom willen we voor het komende seizoen dolgraag in contact komen met mensen die onze jeugd af en toe op zondagmorgen willen begeleiden. Het is geen verplichting voor alle zondagen en heel veel tijd kost het niet. In de DUO-competitie worden 5 partijen gespeeld en die nemen max 2 uur in beslag. Alle competitiewedstrijden beginnen om 10.00 uur en inclusief reistijd ben je tussen 3 en 4 uur op pad met dolenthousiaste JCV-jeugd.

Lijkt het je wat om ons en de jeugd te helpen, meld je dan bij Peter Vullings. Een mailtje naar netfout@live.nl volstaat, maar je mag hem, andere trainers of bestuursleden ook aanspreken. In goed overleg wordt een ‘begeleidingsschema’ opgesteld.

De speeldata zijn:
17, 24, 31 september;
8, 15, 29 oktober;
5, 19, 26 november en 3 december.
JCV is blij met elke aanmelding. Bedankt vast!

Peter Vullings,
bestuurslid TZ JCV

Jeugdspelers poseren met diploma