Wegens succes verlengd: speciale trainingen op vijf zondagochtenden

 Rudi van der Schoot, Anne Vlieg en Jordi van der Schoot  en Sport Europe logo
In samenwerking met Sport Europe verzorgen Rudi van der Schoot, Anne Vlieg en Jordi van der Schoot (v.l.n.r.) op zondag-ochtenden vanaf 24 september weer speciale trainingen in onze zaal.

Vanwege grote belangstelling heeft het team van Sport Europe besloten een vervolg te geven aan de speciale trainingen die in de afgelopen weken al op zondagochtend plaatsvonden in onze zaal. De volgende reeks groepstrainingen wordt gegeven op vijf zondagochtenden, steeds van 9.00 tot 11.00 uur.
Tijdens die twee uren geven de trainers Anne Vlieg, Rudi en Jordi van der Schoot in wisselende samenstelling persoonlijke aandacht aan de deelnemers. In één op één-sessies kunnen zij hun sterke punten verder verbeteren en kunnen ze schaven aan zwakkere elementen in hun spel. Namens JCV namen onder anderen Jetse Offers, Henk Wentink, Arie Kroon, Wilbert van Spaendonck en Kees Derksen al deel. Ook waren spelers uit Sliedrecht, Breda en Leiden van de partij.
De volgende serie trainingen begint op zondag 24 september. De andere vier data zijn zondag  8, 15, 22 en 29 oktober. De kosten voor alle vijf trainingsochtenden bedragen €175,-. Leden van JCV krijgen korting en betalen slechts €150,. Het is ook mogelijk om aan één trainingsochtend mee te doen.
Voor meer informatie en inschrijven kun je mailen naar: rudi@tabletennisstore.eu
Je kunt hem ook telefonisch benaderen: 06 27033101.