Weer een nieuw én een verlengd sponsorschap

Er komt een steeds stabieler fundament te liggen onder het ‘JCV van de toekomst’. Sportief waren we al serieus aan het bouwen – aan de bovenkant, vanuit de jeugd en met uitbreiding van ons trainersgilde – en inmiddels zijn we ook aan het voorsorteren op een bredere sociaal-maatschappelijke positie. Steen voor steen richt JCV zich hoger op, en dankzij de ruggensteun van enkele sponsors gaat onze financiële balans er ook stapje voor stapje beter uitzien.
Nog slechts enkele weken geleden mochten we al melden dat Tafeltennis123 en Communics Communicatie zich als nieuwe sponsors hadden aangediend. Deze week kwam daar de in Vught gevestigde copyshop Dit of Dat als nieuwe partner bij.

Bovendien verlengde De Kortingknaller de samenwerking met JCV door na achttien jaar trouw weer een nieuw sponsorbord in De Zaal te laten aanbrengen.
JCV trekt al geruime tijd op met Dit of Dat. De Vughtse copyshop, gevestigd aan de Kempenlandstraat naast het pand van onze voormalige voorzitter Guus van Woesik, verzorgt al vele jaren ons drukwerk. Dit of Dat draagt ook ‘goed en snel’ zorg voor de sponsorborden in onze zaal en onze kantine. Net als andere bordsponsors ging Dit of Dat een verbintenis voor tenminste drie jaar aan.

Het bestaande logo van De Kortingknaller.

Meubelzaak De Kortingknaller en JCV onderhouden een relatie die al achttien jaar standhoudt. Eigenaar Erwin van Roovert, voormalig eredivisie-tafeltennisser aan de zijde van onder anderen Bettine Vriesekoop, verlengde die verbintenis vorige week. Omdat het oude logo aan wat anders toe is, toont De Kortingknaller zich binnenkort in onze zaal met een nieuw reclamebord.

  • JCV bedankt Dit of Dat en De Kortingknaller en vertrouwt
    op een goede en (nog) lange(re) samenwerking.