Website in nieuw jasje

Er is de afgelopen weken alles aan gedaan om onze website nog beter te maken dan die al was.
We wilden de site ‘n tikkie moderner, een beetje frisser, wat meer tafeltennis en ook een linkje naar onze rijke historie. We vonden wat meer aandacht voor onze sponsors op z’n plaats, we wilden wat ‘minder van hetzelfde‘ op de homepage en we beschouwden het als zinvol om leden en andere bezoekers in één oogopslag te laten zien wat er op korte termijn te doen is bij JCV.


Dat wensenlijstje legden we voor aan onze nieuwe ‘communicatiesponsor’ Communics en het resultaat durfden we op 30 augustus wel vast ‘live’ te zetten. Communics-gesprekspartner Bianca van de Poel raadde ideeën af, ze raadde aan, ze sprak haar no go uit tegen diverse suggesties, Bianca lanceerde allerlei betere oplossingen. Ze…. maakte van www.jcvvught.nl een naar onze smaak betere website dan we al hadden.
Verschillen
De grote verschillen zitten ‘m in de homepage en de pagina sponsoring. Op de homepage valt JCV binnen als tafeltennisverenging in Vught en roterende batjes maken duidelijk dat het bij ons echt vooral draait om die fantastische, maar ‘belachelijk’ moeilijke sport.
De Homepage laat ook zien dat JCV van 1950 is. We hebben echt ‘Laatste nieuws’ en ‘meer nieuws’. Die twee worden gescheiden door ‘Deze Week bij JCV’, een agenda die we proberen wekelijks actueel te houden. Onderop geven we sponsors de aandacht die ze verdienen.
Dat doen we ook op de compleet overhoop gehaalde pagina sponsoring. JCV toont daar met wie de club al bevriend is en wat die vriendschapsrelatie voor ons betekent. Potentiële nieuwe vrienden geven we een ‘keuzemenu‘: zes mogelijkheden om vriendschap te sluiten met Tafeltennisvereniging JCV Vught. Sinds 1950, en met zo veel ‘Laatste Nieuws’ dat we tot zeker 2079 doorgaan aan Van de Pollstraat 3A.
Beoordeling
Wij vinden de website nu moderner, een tikkie frisser, wat meer tafeltennis enz. Of de website ook werkelijk beter is, beoordelen leden en andere bezoekers. Hij is ook nog niet helemaal vlekkeloos, maar de onvolkomenheden nemen we komende dagen weg. Later restylen we andere onderdelen.
Heb je klachten, tips, suggesties? Op de website vind je hoe je je stem kunt laten horen.

Hans Wagenaars
Bestuurslid PR&Communicatie