Vught steeds meer achter JCV; ook steun van Carprof Schuurmans en Marinus Kids

We staan er in Vught niet alleen voor. Dat is de afgelopen weken en maanden meer dan eens gebleken. Steeds meer mensen, zaken en bedrijven zien hoe JCV de draad oppakt, zich uitspreekt en ontwikkelt. Vught (en omstreken) gaat steeds meer ‘achter JCV staan’ en afgelopen week leverde wéér twee nieuwe steunpilaren annex ‘vrienden van JCV’ op.
In de afgelopen dagen werd de oer-Vughtse kledingzaak Marinus als partner in de armen gesloten en kort daarna werden onze ideeën zo goed ontvangen, dat het al even Vughtse autobedrijf Schuurmans aansloot bij de al bestaande vriendenkring.

Marinus, al vele tientallen jaren een bekend gezicht aan het Marktveld in Vught, is een modezaak voor dames, heren, baby’s en jonge kinderen. Bij JCV laat de kledingzaak zijn betrokkenheid bij JCV en de Vughtse sportwereld zien met Marinus Kids, de speciaalzaak voor de jongsten.

Net als Marinus bij iedereen in Vught bekend is, zo is autobedrijf Schuurmans al tientallen jaren een vertrouwd adres als dealer van o.m. Mazda en Hyundai. Sinds enige jaren is Schuurmans onderdeel van Carprof, een hoogwaardig, full-service autobedrijf dat gericht is op het verkopen, onderhouden en repareren van alle merken personenauto’s. Het familiebedrijf, gevestigd aan de Industrieweg, biedt tevens een grote keuze uit diverse merken occasions.
JCV en Carprof Schuurmans sloten ‘vriendschap’ voor tenminste drie jaar. Het Vughtse autobedrijf laat zich bij JCV zien als bordsponsor en op de website van de club. Op korte termijn worden die sponsoractiviteiten mogelijk verder uitgebreid.

  • JCV bedankt Carprof Schuurmans en Marinus Kids en
    vertrouwt op een goede en lange samenwerking.