Vrijdagochtend boekt recordaantal van 24 deelnemers… en bijna allemaal in clubtenue!

We hebben het hier regelmatig over de vorderingen die we maken met onze jeugd en de opleving bij de senioren, maar als er één groep is die floreert, dan is dat de vrijdagochtend wel.
In die groep – voornamelijk 50-plussers – is tafeltennis niet het doel maar het middel. De deelnemers komen om ‘vooral in beweging te blijven’, maar voornamelijk toch ook om met elkaar in contact te komen, te socializen en een bakkie te doen. Bij de eerste gelegenheid die zich daarvoor in 2023 voordeed, werd een nieuw record gevestigd.

Door het recordaantal van 24 deelnemers moest vrijdagavond op al onze tafels worden gedubbeld om iedereen actief bezig te laten zijn.

Op 6 januari werd de vrijdagochtend bezocht door niet minder dan 24 deelnemers, en zo veel waren er nooit eerder op hetzelfde moment In De Zaal bijeen. Ze hadden alle 24 nog mazzel ook, want de jarige Hans van Laarhoven trakteerde iedereen op een stuk Limburgse vlaai. Gefeliciteerd, Hans.
De drukte zorgde ervoor dat op al onze tafels moest worden gedubbeld om iedereen actief te laten zijn. In de zaal en in de kantine leverde de aanwezigheid van de grote groep een mooi plaatje op, want net als bij de jeugd en de senioren verscheen vrijwel iedereen in het fonkelnieuwe clubtenue.
In het geval van de vrijdagochtendgroep betekent dat dat de rechter mouw van het trainingsshirt het logo van uitvaartverzorger Bijnen bevat. Het logo van sponsor Bijnen is ook terug te vinden op shorts en (lange) trainingsbroeken.