Vier Table Stars volledig in evenwicht en veel plezier bij kennismakingsronde in Budel

Zo ging het er zondagochtend in Budel aan toe tijdens de eerste ronde van de Table Stars. Laat je niet in verwarring brengen door onbekende jonkies in hetzelfde rood en zwart!

Ter afsluiting van een weekend dat uitpuilde van Goede Tijden/Slechte Tijden (GTST)-momentjes een terugblik op een gebeurtenisje waar het plezier vanaf spatte. Vier van onze zes beginnende Table Stars, een aantal ouders en onze onvermoeibare alleskunner Peter Vullings moesten er zestig kilometer voor heen, en ook weer zestig kilometer voor terug. Maar in Budel beleefden ze zoveel lol aan de spelvormen en hun kennismaking met ‘echte wedstrijdjes’ dat het alle tijd helemaal waard was.
“Alles lacht, iedereen is fanatiek, de jongens spelen super spannende wedstrijden en we hebben met z’n allen heel veel lol”, vatte Peter de eerste van vier Table Stars-ochtenden samen. Het plezier werd nog eens extra bevorderd doordat de iets meer ervaren Stan en het debuterende trio Tuur, Hugo en Steven niets voor elkaar onder deden. De vier JCV Table Stars waren in Budel helemaal met elkaar in balans.

Hugo (links) neemt het in z’n eentje op tegen zijn clubgenoten Stan, Steven en Tuur.

Feestje
Beide duo’s namen het in de zaal van Budilia op tegen TTCV uit Veghel, samen kwamen ze uit op een onbeslist gelijkspel (5-5), iedereen verloor één wedstrijdje en alle vier wonnen ze één partij en wonnen ze een dubbel én verloren ze er eentje. ‘Prachtig, echt een feestje voor allemaal’, bevestigde Peter nadat hij het eindspel mee had begeleid en naar Vught terugstuurde.
Nog drie ronden
De zondagochtend bij Budilia was de eerste van vier speelronden en ook de drie nog komende Table Stars-evenementjes worden allemaal ‘uit’ gespeeld. De eerstvolgende Table Stars-ontmoeting is op zondag 12 maart bij TTV Flash in Eindhoven, daarna volgen nog feestjes bij TTV Veldhoven (23 april) en TTV Stiphout (21 mei).
Behalve de vier jonkies die in Budel het spits afbeten, maken ook Hein en Floris deel uit van onze Table Stars-afvaardiging. Per aflevering wordt bekeken met wie JCV op pad gaat.