Vertrouwenspersonen

Bij JCV proberen we ongewenste omgangsvormen te voorkomen. Daarom onderschrijven we de gedragscode van NOCNSF en handelen we daarnaar. Krijg je ondanks al onze maatregelen toch te maken met ongewenst gedrag, dan kun je terecht bij onze vertrouwenscontact- personen. Zij bieden allereerst een luisterend oor als je zelf slachtoffer bent, maar ook als je iets ziet gebeuren waarvan je denkt dat het grenzen overschrijdt.

Bij de vertrouwenscontactpersoon (vcp) kun je je verhaal kwijt in een vertrouwelijk gesprek en word je geholpen de juiste weg te vinden om tot een oplossing te komen. Ben je slachtoffer van ongewenst gedrag of heb je hiervan signalen opgevangen, neem dan contact op met een van onze vertrouwenscontactpersonen. Of laat weten hoe ze je kunnen bereiken voor het maken van een afspraak.

John van Iersel
Lineke Kooyman

De vertrouwenscontactpersonen bij JCV zijn onze oud-voorzitters John van Iersel en Lineke Kooyman. Zij zijn neutraal en vervullen hun functie als vcp volledig onafhankelijk. Via hem of haar worden eventuele vervolgstappen voorgelegd aan Will Balvers, het bestuurslid dat binnen het clubbestuur voor deze materie is aangesteld.

Je kunt John bereiken via johnvaniersel@outlook.com of telefonisch via 0610004193.

Praat je liever met Lineke, dan kan dat via lineke.kooyman@gmail.com of telefonisch
op 06-36158539.