Nieuwe trainingsgroepen: Uitgedunde en verjongde trainersstaf in de startblokken

Geniet nog even van jullie vakantie, maar ben er zeker van dat we klaar zijn voor een nieuw seizoen! Achter de schermen zijn we druk bezig geweest met alle voorbereidingen en die hebben ertoe geleid dat we hier nu de nieuwe trainingsgroepen voor seizoen ’23-’24 kunnen presenteren.

In de week van maandag 14 augustus gaat een uitgedunde en verjongde trainersstaf aan de slag met een flink aantal trainingsgroepen. Om de doorgroei van spelers te bevorderen en omdat een aantal trainingsgroepen zo omvangrijk is kunnen groepen in overleg nog worden gesplitst.
Vader en zoon
De meeste trainingsgroepen komen onder leiding te staan van vader Rudi en zoon Jordi van der Schoot. Zij nemen de jeugdtrainingen voor hun rekening en gaan diverse seniorengroepen begeleiden in hun verdere ontwikkeling.

Trainers ingezet op tafeltennis achtergrond
Kees Derksen, Peter Vullings, vader Rudi en zoon Jordi van der Schoot (v.l.n.r.) vormen de uitgedunde en verjongde trainersstaf van JCV.


JCV’s hoofdtrainer Rudi van der Schoot heeft een rijke ervaring als trainer. Afgelopen seizoen was hij bijvoorbeeld nog trainer/coach van ons eerste team dat zich in de landelijke derde divisie wist te handhaven. Met een winstpercentage van 90 groeide Jordi van der Schoot (26) afgelopen seizoen uit tot de kopman van JCV 1. Omdat we zelf geen landelijk team konden formeren, komt Jordi komend seizoen uit voor Taverbo 1, in de tweede divisie. Als speler staat Jordi zijn mannetje dus, maar hij heeft nog geen trainersdiploma. Daar gaat hij op korte termijn diverse cursussen voor volgen.
Woensdagjeugd naar vroege avond
Als jeugdtrainer neemt Jordi de plaats in van Will Balvers, John van Iersel en Hans Wagenaars, die om uiteenlopende redenen terugtreden. Zij staan alle drie wel paraat om waar nodig bij te springen. Vanwege die wijziging wordt de jeugdtraining van woensdagmiddag verplaatst naar de vroege woensdagavond, vanaf 18.15 uur.
Ook tijden van diverse andere trainingen zijn veranderd. Naast Rudi en Jordi van der Schoot worden die verzorgd door Peter Vullings en Kees Derksen.
Overzicht
In onderstaand overzicht zijn alle trainingen en trainingstijden te zien. Kijk er goed naar en laat te allen tijde weten als je eens niet kunt komen. Dat kan met een mailtje naar netfout@live.nl of met een bericht in de groepsapp. De trainingen worden namelijk voorbereid en bovendien wordt de trainingsopkomst bijgehouden.
We wensen iedereen heel veel plezier en succes in seizoen 2023-2024. Voor Jeugd 1 (Ole, Lars, Jurre) en Jeugd 2 (Stan, Jort, Siem) begint de najaarscompetitie 2023 op zondag 17 september met een wedstrijd tegen respectievelijk Stiphout 2 en Valkenswaard 1.
De competitie-indelingen voor de senioren en de Table Stars zijn nog niet vrijgegeven.

Peter Vullings, Will Balvers,
Bestuursleden Technische Zaken