Twee nieuwe gezichten in seniorenteams najaar 2022

Bestuurslid Technische Zaken Peter Vullings heeft vier seniorenteams van JCV aangemeld voor de najaarscompetitie 2022. In vergelijking met de voorjaarscompetitie zijn daarin twee nieuwe spelers opgenomen. Beide nieuwkomers gaan uitkomen in het tweede team.
De teams zijn samengesteld op basis van de progressie die spelers eventueel maakten en van hun persoonlijke voorkeur. Bij de NTTB is als grote voorkeur opgegeven dat alle vier teams hun thuiswedstrijden op vrijdagavond in eigen zaal spelen.

Kampioensteams intact
De vier teams waarmee JCV in september aan de nieuwe competitie gaat beginnen, zijn er evenveel als waarmee afgelopen mei de voorjaarscompetitie ’22 werd afgesloten. Die competitie leverde toen een kampioenschap en promotie op voor JCV 1 en JCV 3. Een trapje hoger treden beide kampioensteams in dezelfde samenstelling aan, met dien verstande dat Jan van Os en Wim de Waal zich niet langer beschikbaar stelden voor de competitie.
De twee nieuwe gezichten die namens JCV in competitieverband gaan uitkomen, Wendy Han en Henk Wentink, zijn allebei aangemeld voor ons reserveteam. Wendy en Henk kwamen ook allebei al eerder in het rood en zwart van JCV achter de tafel.

Wendy Han (voorheen Wendy Chen) gaat met haar vader Xiang in JCV 2 spelen.

Wendy Han is een dochter van Xiang Han, de penhouderspeler die nu haar teamgenoot is in JCV 2. Ze kwam eerder voor JCV uit onder de naam Wendy Chen. Dat is de achternaam van haar moeder. Linkshander Henk Wentink speelde afgelopen seizoen nog voor ROTAC’82. Met de derdeklasser uit het Gelderse Rossum werd promotie naar de tweede klasse afgedwongen.

Jeugdteam
Onze jeugd neemt vooralsnog met één team deel aan de zogeheten duo-competitie van de NTTB. Die competitie wordt gespeeld op tien zondagochtenden tussen 17 september en 5 december 2022 gespeeld. Waar de ronden worden gespeeld is nog niet bekend.
Het jeugdteam bestaat uit vier spelers. Twee andere spelers hebben zich als reserve opgegeven. JCV hoopt in de voorjaarscompetitie (vanaf januari/februari 2023) een tweede team op de been te kunnen brengen.
De teamindeling van de senioren is op deze website te vinden onder ‘TAFELTENNIS/TEAMS SENIOREN’. Meer over het jeugdkwartet en hun competitie staat onder TEAMS JEUGD.