page title icon Tot gauw! We zijn er klaar voor!


In de afgelopen maanden van sportieve droogstelling vanwege de coronamaatregelen hebben we lang niet mogen genieten van onze favoriete sport. Tafeltennis was veel te lang niet toegestaan. Maar vanaf woensdag 19 mei mogen we gelukkig weer wel een balletje slaan. Beperkt nog en met in acht neming van de regels, maar er is een nieuw begin gemaakt. Vanaf 5 juni zijn er weer meer versoepelingen en mogen we weer dubbels spelen en ook de kleedkamers en douches mogen dan weer open.
Terwijl we met z’n allen uitkeken naar de heropening is er wel veel gebeurd. Bestuurlijk zaten we niet stil en met name omtrent de locatie is er veel werk verzet. De bestuurskamer is volledig opgeknapt, er werden her en der wat verbeteringen aangebracht, er zijn mankementjes verholpen en de beheerdersgroep – met Kees Derksen en Peter Coppens voorop – verbond onze accommodatie door middel van een nette wand en een vriendelijk stukje groen met onze nieuwe buren van appartementencomplex Lunet V. Het ziet er allemaal weer netjes en gelikt uit.

De Zaal, met links de nette wand die een aantal bergingen van Lunet V verbindt met onze speelplek.

De foto hiernaast laat ook zien dat de toegang tot ons speelpaleisje bijna onherkenbaar is veranderd. Vrijwel niets verwijst nog naar hoe het tot voor kort was. Schoonveld, de stalen trap ernaast, de ‘heilige’ in de wand van Schoonveld? Alles is weg en het moderne appartementencomplex Lunet V is ervoor in de plaats gekomen. Het is inmiddels ook bewoond. En dat smalle gangetje waar je doorheen ging om JCV te bereiken? Dat heeft plaatsgemaakt voor een ruime parkeerplaats. Die is bestemd voor bewoners van Lunet V, maar ook bezoekers van JCV mogen er gebruik van maken.
Het is een wereld van verschil in en rond De Zaal. Maar De Zaal is niet weggeweest. Die staat er nog mooier bij dan voorheen. De zaal staat uitnodigend te stralen en het fijne is: sinds woensdag 19 mei mag er weer een balletje worden geslagen. JCV is helemaal klaar om jullie weer te ontvangen. Dus kom naar JCV. Kom een balletje slaan en praat bij. We hebben jullie te lang moeten missen en zijn heel erg toe aan persoonlijk contact met iedereen. Tot gauw!
O ja, nog wat. Corona heeft gaten geslagen en onzekerheid teweeggebracht. JCV heeft tegenvallers moeten incasseren, maar positieve ontwikkelingen hebben de overhand genomen en geven nieuwe hoop. Er stroomt wat vers bloed binnen bij JCV en er zitten enkele veelbelovende activiteiten in de koker. Dat alles biedt vertrouwen, levert ons nieuwe energie voor een mooi nieuw seizoen. En misschien dragen de ontwikkelingen wel bij tot een nieuw begin, een frisse herstart.
De opgepoetste en verjongde omgeving, gevoegd bij de positieve ontwikkelingen, heeft bij het bestuur van tafeltennisvereniging JCV de uitdaging van een opleving aangewakkerd. We gaan er alles aan doen om JCV nóg een keer voor het voetlicht te brengen en op te krikken. Maar om de torenhoge ambities waar te maken, hebben we de steun van velen nodig. We hopen in de komende periode op jullie te mogen rekenen.

Namens het bestuur,
Lineke Kooyman, voorzitter