Toine luistert Paas-dubbeltoernooi op met de accordeon

Hij was vrijdagochtend (15 april) een onverwachte en prettig verrassende verschijning: Toine van der Krabben, een van de zeven Leden van Verdienste die JCV mag koesteren.

Toine van der Krabben in het centrum van de groep deelnemers aan het
Paas-dubbeltoernooi.
De winnaars Peer van Hoof (links) en John van Iersel (rechts), met in hun midden accordeonist Toine van der Krabben.

Met JCV-generatiegenoot Joop van Doremalen was zijn komst al voorgekookt, maar voor alle anderen was Toine een totaal onaangekondigde en vooral sfeervolle special guest op JCV’s Paas-dubbeltoernooi.
Met zijn accordeonklanken gaf Toine extra sfeer aan de Goede Vrijdag bij JCV en het voornemen is, dat hij volgende week in Helvoirt gaat optreden voor de groep Oekraïense vluchtelingen die daar in bezinningshuis Emmaus verblijft.

‘Brons’ voor Hans van Kasteren en Gijs Manders, de senior van de deelnemersgroep.

Tot in de puntjes
Aan het door Monika Coppens tot in de puntjes georkestreerde Paas-dubbeltoernooi werd deelgenomen door zestien mannen en twee vrouwen. Voor iedereen had Monika een muffin uit eigen keuken en voor de beste koppels waren andere lekkernijen en zelfs wat bekertjes.

Monika Coppens reikt de tweede prijs uit aan Oekraïner Roma. Jan van Dun kijkt toe.

John van Iersel en Peer van Hoof toonden zich de besten van het stel, Jan van Dun en onze Oekraïense gast Roma legden beslag op de tweede plaats en Hans van Kasteren en Gijs Manders waren goed voor ‘brons’.
Grote afwezige was Kees Derksen, die vanwege corona thuis moest blijven. Ton Vorstenbosch meldde zich ziek af.