Table Stars zwaaien teamgenoot uit, JCV 1 is koppositie in mallemolen van 3C even kwijt

Een leuke ochtend in een koude Eindhovense zaal die was gevuld met veertig kinderen onder wie niet minder dan zes jonge Table Stars van JCV. Samengevat was dat de zondagmorgen van jeugdtrainer John van Iersel, die als inval-begeleider van een groepje beginnende beginners van onze jeugdafdeling ogen en oren tekort kwam.

De Table Stars, met linksvoor onze zes club- genootjes, luisteren naar uitleg over de invulling van de ochtend in Eindhoven.
Steven slaat een nette forehand, broer Hugo is scheidsrechter.Bij de ttv Flash in Eindhoven deden Hugo met Steven, Hein met Stan en Tuur met Floris wedstrijdervaring op in de tweede ronde van de Table Stars-competitie. Dat deden ze met goed spel dat lange en spannende wedstrijden opleverde. Zó spannend dat veel wedstrijden de maximale vijf games in beslag namen en ons gezelschap net wat langer onderweg was dan gewoonlijk. “We hadden een leuke ochtend waarop goed is gespeeld. Ik ben een trotse trainer”, zei John na terugkeer op de thuisbasis.

Dappere Tuur geconcentreerd aan de slag in de Table Star-competitie.

Belangrijke doelen
Bij Table Stars gaat het zoals eerder al gezegd niet om winnen. Samen op pad gaan, samen spelen, plezier maken en ervaring opdoen zijn belangrijkere doelen. Dat deden al onze zes Table Stars, die verdeeld over drie duo’s tot uiteenlopende resultaten kwamen.
Steven won één enkelspel en samen met broer Hugo ook knap het dubbel. Dat hadden ze woensdagmiddag dan ook samen geoefend. Hein en Stan troffen twee erg sterke spelers tegen wie  alleen Hein één keer met succes opbokste. Kleine, dappere Tuur en snel lerende Floris waren oppermachtig en bleven allebei ongeslagen in hun twee enkelspelen. Net als Hugo en Steven hadden ze woensdag al samen getraind voor het dubbelspel, maar dat werd om onbekende redenen niet gespeeld.

Hein zwaaide zijn teamgenoten uit.

Bijzonder tintje
Het bezoek aan Flash had ook een bijzonder tintje. Dat was omdat Hein afzwaaide. Hein heeft zo veel sporten en andere bezigheden die hij leuk vindt, dat hij nu kiest voor wat andere bezigheden. We wensen Hein daar veel plezier en succes bij.

Mallemolen
Zonder zelf te spelen, raakte ons eerste team zijn vorige week veroverde koppositie weer kwijt. De derde divisie had zaterdag een rustdag, maar in de mallemolen van 3C werd één voor volgend weekend gepland duel al vooruit gespeeld. Twenty One-Up won in eigen huis met 8-2 van hekkensluiter Taxandria en daardoor voert het team uit  Roelofarendsveen de ranglijst van 3C deze week aan. Met twee punten achterstand volgen JCV en Smash op respectievelijk de tweede en derde plaats.
Komende zaterdag neemt ons eerste team het in eigen zaal op tegen HBC. De verwachting is dat JCV 1 die wedstrijd tegen de nummer voorlaatst zal aangrijpen om 21-Up weer achter zich te laten.