Table Stars sluiten herfstvakantie af met tweede leerronde in Eindhoven

Steven, Tuur en Hugo hebben er zin in bij Flash.

Herfstvakantie? Voor een aantal van onze Table Stars liep die een dagje eerder af dan voor de meeste anderen. Voor ze maandag (23 oktober) weer naar school gaan, togen Tuur, Steven en Hugo zondagochtend met chauffeur, begeleider en coach Will Balvers naar Flash in Eindhoven om daar in de tweede ronde van de Table Stars-competitie weer wat ervaring op te doen.
In de Lichtstad vormden de broers Hugo en Steven Kaptein team JCV 1, dat overtuigend met 4-1 wist te winnen van TTCV 1 uit Veghel. Steven won zijn beide partijen zonder gameverlies en samen met zijn grotere broer Hugo werd ook het dubbelspel gewonnen. Hugo won één enkelspel met 3-0, z’n tweede enkelspel ging in vier games naar de tegenstander.
Tuur van Kesveld vormde met Lara Rompen een JCV/Budilia-koppel in een samengestelde en uit drie teams bestaande speelronde. Samen wonnen ze ‘n dubbel en Tuur was in één van zijn twee enkelspelen de sterkste. TTCV 1 uit Veghel was de sterkste in deze ronde, Tuur en Lara werden tweede, nog vóór Budilia 1.
Komend weekeinde worden de andere competities hervat. Vrijdagavond komen de seniorenteams vanaf 20.00 uur in eigen zaal in actie. Onze twee DUO-teams gaan zondagochtend naar Veghel voor hun volgende uitdaging.