Table Stars sluiten competitieseizoen af

En nu zit het competitieseizoen er dan ook helemaal op! Onze Table Stars 1 en 2 zetten dit weekeinde een punt achter jaargang ’22-’23 en dat deden ze beide door met mooie overwinningen naar huis terug te keren.
Onze Table Stars 1 deed dat zelfs met de maximale 5-0 score. Bij TTV Stiphout moesten Stan Bouman en Steven Kaptein er tegen Valkenswaard 3 hard voor werken, maar onder het toeziend oog van coach Will Balvers en enkele ouders bleven ze allebei ongeslagen. Ook het dubbelspel leverde een (zwaarbevochten) overwinning op.
De laatste competitieronde van de Table Stars leverde ook voor ons tweede team winst op. Tuur van Kesveld, Hugo Kaptein en Floris van Asten zetten Veldhoven 3 met 3-2 aan de kant. Floris en Hugo zorgden voor punten in het enkelspel, Tuur en Floris wonnen samen het dubbel.
In de volgende (najaars)competitie, die in september van start gaat, is JCV opnieuw vertegenwoordigd bij de Table Stars. In de DUO-competitie van de NTTB zijn we komend seizoen met twee volwaardige teams present. Dat is er één meer dan afgelopen seizoen.