Sponsoring bij JCV is vriendschap mét JCV

Sluit vriendschap met JCV

Naamsbekendheid verhogen? Imago versterken? Relaties opbouwen of verstevigen? Als je het interessant en nuttig vindt om via JCV reclame te maken voor je bedrijf en wanneer je het JCV gunt, dan kunnen we daar een handje bij helpen.

Bereik & statistieken

1043

Wedstrijden

5.249

Jaarlijkse toeschouwers

56.000+

Websitebezoeken

Sponsormogelijkheden

Voor elkaar

Wij willen sponsoring bij JCV geen eenrichtingsverkeer laten zijn. We zijn er voor elkaar, vriendschap is een relatie tussen tenminste twee personen of partijen. Daarom vragen we ons altijd eerst af wat JCV kan doen om een relatie te laten uitgroeien tot een hechte en langdurige vriendschap. JCV denkt mee.
Onze eigen zaal aan de Van de Pollstraat 3A is behalve voor tafeltennis ook bij uitstek geschikt voor relatie-marketing, een bedrijfspresentatie of een zinvol en gewoon gezellig samenzijn met klanten.

Draag je JCV een warm hart toe en wil je behalve sponsor ook vriend worden, neem dan contact op met penningmeester Wim van der Sande via onderstaand formulier. Met hem kunnen doelen, wensen en mogelijkheden worden besproken.

Wat wij bieden

Ben je trots op je bedrijf, wil je dat je dienst of product door zoveel mogelijk mensen wordt gezien? We bieden er onze vrienden diverse mogelijkheden voor en JCV is blij met iedere bijdrage. Want die helpt ons bij het verwezenlijken van onze doelen.

Hieronder vind je een kleine greep uit de verschillende sponsormogelijkheden:

Reclamebord in de zaal (80 x 150cm)

Laat je bedrijf of product opvallen met een groot reclamebord in onze zaal. Het wordt gezien door leden, tijdens wedstrijden en evenementen.

Reclamebord in kantine (20 x 40cm)

Onze vrienden met een groot reclamebord in de zaal, krijgen er een klein broertje gratis bij. Maar ook alleen dat ‘klein broertje’ kan. In het tableau de la troupe ‘Vrienden van JCV’ laten we iedereen opvallen aan de bar in onze kantine.

Logo en link op www.jcvvught.nl

JCV beloont de relatie met al z’n vrienden met een plekje op de pagina ‘sponsoring’ van onze website. Wil je meer opvallen bij de jaarlijks 50.000(+) bezoekers(!), dan kan dat bijvoorbeeld op de Homepage. Informeer naar de mogelijkheden.

Netwerkbijeenkomsten

Maak nieuwe vrienden en kom rechtstreeks in contact met de andere maatjes van JCV. Ze hebben een klik met elkaar en heel vaak kun je veel voor elkaar betekenen!

Social Media

We dragen onze onderlinge vriendschap graag uit op social media, zoals Facebook. Het is dé manier om de dialoog tussen jou en je stakeholders te versterken.

Acties en advertorials

Ga je een nieuwe dienst aanbieden of wil je duidelijker laten weten wat jouw bedrijf is en doet? Een advertorial biedt die mogelijkheid. Vraag de redactie om een gesprek. Heb je speciale aanbiedingen waarmee je je direct tot jouw publiek wil richten? Bij JCV bereik je ‘iedereen’ die wat zoekt.


Geïnteresseerd?

Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Sponsorformulier