Seniorenteams en DUO-jeugdteams beginnen aan najaarscompetitie ’23-’24

De voorbereidingen zijn voorbij en het lange wachten is ten einde. Vanavond (vrijdag 15 september) beginnen onze vier seniorenteams aan de nieuwe najaarscompetitie en zondag gaan de twee jeugdteams van start in hun DUO-competitie. De twee teams die meedoen aan de Table Stars moeten nog ‘n week geduld hebben. Zij beginnen volgende week.
De eerste ronde van de najaarscompetitie ’23-’24 speelt zich voor alle vier JCV-teams af op vreemde bodem. Ons kersverse eerste team gaat ervoor naar Waalwijk, onze reserves worden verwacht in Boxtel en zowel JCV 3 als 4 wordt opgewacht in Oss.
Met name bij de senioren wordt de samenstelling onderling bepaald en daardoor is op dit moment niet van alle teams bekend met wie ze achter de tafel gaan verschijnen.

Simon
Samen met Xiang Han en Willy van de Donk bijt Simon Schoones (foto) vanavond het spits af met JCV 1.

Rol van betekenis
Uitzondering op dat gegeven is JCV 1, dat vanavond (vrijdag 15 september) met Simon Schoones, Xiang Han en Willy van de Donk de batjes kruist met Waalwijk 3. In de Zuidwest derde klasse F hoopt ons vaandelteam een rol van betekenis te spelen in de strijd om het kampioenschap en naar verluidt is het treffen met Waalwijk een goede graadmeter voor de aspiraties.
Ons tweede team, net als het eerste bestaand uit zes potentiële spelers, gaat het in Boxtel opnemen tegen Taverbo 8. JCV 3 en 4 leggen een bezoekje af aan Oss, waar respectievelijk Return Oss 5 en 4 de tegenstanders zijn.
Jeugd naar Veghel
Twee dagen later gaan onze beide DUO-jeugdteams naar Veghel. Jeugd 1 neemt het vanaf 10.00 uur op tegen Stiphout 2, Jeugd 2 moet zien af te rekenen met Valkenswaard 1. Op deze website doen we zo spoedig mogelijk verslag van de resultaten.
Feestjes en uitjes
Tot slot melden we hier nog even dat er in De Zaal een mogelijkheid wordt geboden voor tafeltennis-kinderfeestjes en -bedrijfsuitjes. We doen dat in samenwerking met onze nieuwe huurder Sport Europe. In bijgaand artikeltje dat Het Klaverblad vorige week al publiceerde lees je er wat meer over.
We wensen alle teams de komende weken heel veel succes en spelplezier in de najaarscompetitie ’23-’24.

artikel Klaverblad