Schrijf je in en maak van ‘de ENKEL-rating’ net zo’n succes als van het DUO-ratingtoernooi

Het duo-ratingtoernooi dat we vorig jaar op drie vrijdagavonden in juni hielden en ‘Team Xiang’ als winnaar opleverde, was misschien wel het allerleukste (tafeltennis)evenement dat in 2023 bij JCV plaatsvond.

DextroBoys
‘Team Xiang’ – met daarin ook Hans (midden) en Henk – domineerde vorig jaar het Duo-Ratingtoernooi.

Niemand hoefde per se te winnen, maar niemand wilde verliezen. Iedereen maakte kans op de toernooizege, maar iedereen moest dan wel knokken voor elk punt. Dat is de charme van de toernooi-opzet, met ieders rating als uitgangspunt: speel je goed en heb je een hoge rating, dan moet je om een game te winnen meer punten maken dan wanneer je minder goed bent en een lagere rating hebt.

Voor eigen gewin

Op vrijdagavond 24 mei is het streven om van een nieuw evenement een net zo groot succes te maken. Vanaf 20.00 uur zijn het deze keer geen duo’s die met elkaar in de slag gaan, maar mogen deelnemers voor eigen gewin gaan.
Ons TZ-opperhoofd Peter Vullings is dan weer de toernooileider, deze keer van het eerste ENKEL-Ratingtoernooi. Iedereen kan het winnen en niemand kan ook maar één moment verslappen als hij of zij de speciaal ontworpen wisseltrofee mee naar huis wil nemen.

Inschrijven!

Een inschrijfformulier hangt al enige tijd in de zaal, maar met veertien inschrijvingen ishet toernooischema nog niet maximaal bezet. Dus als je vrijdag 24 mei vanaf 20.00 uur wilt meedoen, en van het ENKEL-Ratingtoernooi net zo’n mooi en aansprekend evenement wilt maken als van z’n duo-broertje/zusje, schrijf je dan zo spoedig mogelijk in.
Dat kan via het inschrijfformulier in de zaal, dat kan met een aanmelding vanuit diverse app-groepjes waarin het toernooi is gedeeld, én dat kan met een mailtje naar netfout@live.nl . De mogelijkheid bestaat, dat het enkel-ratingtoernooi wordt gecombineerd met een dubbeltoernooi; afhankelijk van het aantal aanmeldingen.
Hopelijk zien we jullie allemaal op 24 mei!