Scholentoernooi zondag 27 november: Peter kan het niet alleen, wie helpt

Timmeren aan de weg kun je niet alleen. Daar is materiaal voor nodig, daar zijn handjes bij nodig. Die helpende handen zijn bij JCV op veel gebieden al ruimschoots beschikbaar, maar voor een voor JCV oer-belangrijk evenement als het Scholentoernooi kunnen we er nog wel een paar extra gebruiken.

Peter Vullings (midden, rechts) kan het op zondag 27 november niet alleen af bij het JCV Scholentoernooi.

Op 27 november kan ons hoofd Technische Zaken het namelijk zeker niet alleen af. Het bezige bijtje Peter Vullings, met z’n tennisarmpje dat rust nodig heeft, kan wel wat assistentie gebruiken om alles in goede banen te leiden.
Alle hens aan dek
Op die zondag houdt JCV weer eens een scholentoernooi, bestemd voor kinderen van scholen in Vught, Helvoirt, Cromvoirt, Sint- Michielsgestel, Haaren en Esch. En als dat net zo goedbezocht wordt als bij voorgaande edities, is het natuurlijk alle hens aan dek. Het JCV scholentoernooi gaat de hele zondag in beslag nemen en voor diverse tijdvakken is assistentie op alle gebieden welkom.
Help Peer en je club bij de zoektocht naar nieuwe Young Stars en meld je via netfout@live.nl bij hem aan. Timmeren aan de weg, JCV terug: dat doen we samen.