Rini Heesbeen (1953-2022) ‘Altijd de vrolijke noot’

Rini Heesbeen

Maandag liet hij nog van zich horen met een felicitatie aan het adres van onze jarige voorzitter Lineke Kooyman. Vrijdagochtend bereikte ons het droevige bericht dat Rini Heesbeen woensdagavond 23 maart op 68-jarige leeftijd overleed aan een hartstilstand.

Rini Heesbeen werd in januari 1989 lid van JCV. In de ruim dertig jaren van zijn lidmaatschap manifesteerde hij zich als een tafeltennisliefhebber en vooral als gezelligheidsmens. ‘Rini mankeerde fysiek van alles, maar hij bleef optimistisch en bracht altijd de vrolijke noot. Hij was geïnteresseerd in iedereen, had altijd een luisterend oor en als Rini eenmaal aan het woord was kon hij uren volmaken’, zeggen andere leden over hem.

Rini Heesbeen in 1999 in actie met dubbelpartner Harald Smeets.

Zijn Bourgondische levensstijl en de gezelligheid van ‘een echte Brabander’ maakten Rini een graag geziene gast op bijvoorbeeld de woensdagavond. Andere leden waren dan graag in Rini’s gezelschap, want met Rini in de buurt was het nooit saai of stil.
Ondanks woonachtig in Kaatsheuvel, speelde Rini dit seizoen nog competitie in JCV 3. In de zesde klasse won hij nog één van de drie wedstrijden waarvoor hij achter de tafel verscheen.
Op woensdag 30 maart om 11.00 uur wordt in crematorium Maaslanden, Abt van Engelenlaan 1 in Vlijmen, afscheid genomen van Rini. Iedereen die zich verbonden voelt is daarbij van harte welkom.

Ons medeleven gaat uit naar familie en nabestaanden van Rini. We wensen hen alle sterkte bij het dragen van dit verlies.

Bestuur en leden JCV