Over tafeltennisvereniging JCV Vught


Uitgangspunten en sfeer

JCV is een club met een historie die terug gaat tot 1950, het jaar van oprichting. De afkorting JCV staat voor Jeugd Centrale Vught.

JCV streeft ernaar tafeltennis op een zo hoog mogelijk niveau te beoefenen. Het grote aantal recreatieve spelers en speelsters dat tegenwoordig binnen de vereniging naar hartenlust een balletje slaat toont echter aan dat toptafeltennis bij JCV niet ten koste gaat van een plezierige en ‘vrijblijvende’ sfeer. Dat past in de uitgangspunten van JCV, dat een vereniging wil zijn waar spelplezier, prestatie en sportiviteit samen gaan.

‘De Zaal’

JCV beschikt over een eigen accommodatie, bij leden bekend als ‘De Zaal’. Die zaal bestaat uit een speel-/traininggedeelte én een ‘foyer’. In het speelgedeelte is ruimte voor acht wedstrijdtafels. In de kantine kan iedereen terecht voor een kleine snack of een drankje.

Het speel- en trainingsgedeelte van De Zaal biedt ruimte aan acht tafels van het officiële wedstrijdformaat. De tafels zijn van het prominente Duitse merk Donic. Ook heeft JCV een aantal sponsors die met reclameborden hun betrokkenheid bij de club laten zien.

Trainen

Op maandag- en woensdagavond wordt er training gegeven aan de senioren (18plus). Aansluitend kan er vrijblijvend worden doorgespeeld en op deze avonden is ook de bar geopend. Dinsdagavond is gereserveerd voor gevorderden en genodigden, donderdag voor de (senioren)selectie, aangevuld met jeugdspelers.
Op maandag- en woensdagavond (van (van 18.15 tot 19.30 uur) wordt training gegeven aan de jeugd.
Recreanten spelen op donderdag- en vrijdagochtend, van 9.30 tot 12.00 uur.
Welke ambitie je ook hebt, ieder lid heeft evenveel recht op training, ongeacht leeftijd of soort lidmaatschap.

Competitie

Op vrijdagavond spelen de senioren de verschillende competitiewedstrijden. Dit is ook een geschikte avond om te komen kijken en kennis te maken. Iedereen is dan welkom.
De JCV-jeugd speelt thuiswedstrijden op zondagochtend, meestal tussen 10.00 en ongeveer 12.00 uur.

Openingstijden bar

De bar is tenminste geopend op
– maandag- en woensdagavond
– vrijdagavond (competitie senioren)

Clubtenue

Het officiële clubtenue van de vereniging (een rood/zwart shirt met wit JCV-embleem en zwarte broek) is verplicht tijdens de competitiewedstrijden. Het tenue is in diverse maten op voorraad in onze zaal. Vraag er gerust naar!

Het trainingsshirt van JCV.

Meer informatie

Meer clubinformatie is te vinden op deze site, of door een bezoek te brengen aan JCV. Er zijn altijd mensen aanwezig die je nader wegwijs willen maken.

Voor meer informatie en/of vragen kun je ook mailen naar secretariaatjcv@gmail.com.