Over tafeltennisvereniging JCV Vught


Uitgangspunten en sfeer

JCV is een club met een historie die terug gaat tot 1950, het jaar van oprichting. De afkorting JCV staat voor Jeugd Centrale Vught.

Tafeltennissen bij JCV Vught

JCV streeft ernaar tafeltennis op een zo hoog mogelijk niveau te beoefenen. Het grote aantal recreatieve spelers en speelsters dat tegenwoordig binnen de vereniging naar hartenlust een balletje slaat, toont echter aan dat ‘zo hoog mogelijk’ bij JCV niet ten koste gaat van een plezierige en recreatieve sfeer.
Dat past in de uitgangspunten van JCV, dat een vereniging wil zijn waar prestatie, spelplezier en sportiviteit samen gaan.

Trainen

Welke ambitie je ook hebt, ieder lid heeft evenveel recht op training, ongeacht leeftijd en soort lidmaatschap
Op maandag- en woensdagavond wordt training gegeven aan de senioren (18+). Aansluitend kan er vrijblijvend worden doorgespeeld en op deze avonden is ook de bar geopend. Dinsdagavond is gereserveerd voor gevorderden en genodigden, donderdag voor de (senioren)selectie, aangevuld met jeugdspelers.
Op maandag- en woensdagavond wordt (van 18.15 tot 19.30 uur) training gegeven aan de jeugd.
Recreanten spelen op donderdag- en vrijdagochtend, van 9.30 tot 12.00 uur.

Competitie

Op vrijdagavond spelen de senioren hun verschillende competitiewedstrijden. De vrijdagavond is ook geschikt om te komen kijken en kennis te maken. Iedereen is dan welkom. Thuiswedstrijden beginnen om 20.00 uur.
De JCV-jeugd speelt thuiswedstrijden op zondagochtend, meestal tussen 10.00 en ongeveer 12.00 uur.

Openingstijden bar

biertap en glas in lood bij JCV

De bar is tenminste geopend op
– maandag- en woensdagavond
– vrijdagavond (competitie senioren)

Clubtenue

Het officiële clubtenue van de vereniging bestaat uit een rood/zwart shirt met wit JCV-embleem en zwarte broek. Het is verplicht tijdens competitiewedstrijden. Het tenue is in diverse maten op voorraad in onze zaal. Vraag er gerust naar!

rood JCV T-shirt
Het trainingsshirt van JCV.

Meer informatie

Het trainingsjack van JCV.

Meer clubinformatie is te vinden op deze site of door een bezoek te brengen aan JCV. Er zijn altijd mensen aanwezig die je nader wegwijs willen maken.

Voor meer informatie en/of vragen kun je ook mailen naar secretariaatjcv@gmail.com.