Oproep aan leden: kom je nieuwe kleding passen

Uniformiteit in presentatie en uitstraling. Dat is wat we als bestuur willen met JCV. Daarom hebben we na tien jaar gekozen voor een compleet nieuwe kledinglijn waarin we alle leden vanaf januari 2023 graag zien verschijnen.

Om dat mogelijk te maken, roepen we alle leden op gebruik te maken van de mogelijkheden die JCV biedt om de kleding te komen passen. Uniformiteit in kleur en uitstraling is namelijk niet het enige, we willen ook dat iedereen zich in de juiste maat kleding presenteert.

Kledingsets S t/m XL
Sportkledingfabrikant Stanno heeft onze leverancier en sponsor Van Helvoort voorzien van kledingsets in de maten S tot en met XL. Grotere maten zijn te bestellen. In onze zaal kunnen trainingspakken (jack + broek), poloshirts, trainingsshirts en shorts worden gepast. Ook zijn er voorbeelden van sokken, tassen en rugzakken.

Voor het passen zijn de volgende momenten beschikbaar:
Maandagavond 14 november van 18.30-20.00 uur voor jeugd. Van 20.00 tot 21.00 uur voor senioren;
Dinsdagavond 15 november van 19.00 tot 21.00 uur voor gevorderde senioren
Woensdagmiddag 16 november van 15.45 tot 17.00 uur nogmaals voor de jeugd, en van 19.00 tot 21.00 uur nogmaals voor senioren.
Vrijdagochtend 18 november van 9.30 tot 12.00 uur voor de groep 50-plussers.

Aan ouders van jeugdleden vragen we of
tenminste één van hen bij het pasmoment
van hun kind aanwezig wil zijn.

De short met de sokken.
Het poloshirt.
Dankzij een aantal sponsors geeft JCV alle competitiespelers een wedstrijdpolo en short in bruikleen. Een paar sokken krijgen ze erbij. Het gaat daarbij op dit moment om de seniorenteams 1 t/m 4 en de twee jeugdteams. De jeugdspelers krijgen extra een tas/rugzak in bruikleen.
Andere onderdelen van de kledinglijn zoals trainingspak, trainingsshirt (en tas/rugzak voor senioren) kunnen apart worden besteld. Daarvoor vragen we een bescheiden eigen bijdrage.
Ruim 40% korting
Onze kledingsponsors (Fairf, Van Helvoort, Tafeltennis123, Communics Communicatie, Van Woesik Elektrotechniek, Bijnen Uitvaartverzorging en T-company Best) maken het mogelijk om alle onderdelen van het kledingpakket aan te bieden met een korting van ruim 40%. Alle onderdelen zijn ook beschikbaar voor niet-competitiespelers.

Trainingsshirt met clublogo

Trainingspak (jack + broek)

De aanschafprijs van de diverse onderdelen is als volgt:
Trainingspak (jack + broek): €45,-
Wedstrijdpolo: €15,-
Trainingsshirt: €15,-
Short: €15,-
Tas/rugzak: €15,-
Paar sokken: €3,-

Sporttas met JCV-logo.

Competitiespelers bij de jeugd krijgen een rugzak of tas in bruikleen.

Gratis bedrukking
Indien kleding wordt besteld tijdens voornoemde pasmomenten, worden de diverse onderdelen gratis bedrukt en geleverd met het officiële JCV-logo en de logo’s van de kledingsponsors. Nadien kan kleding (zonder bedrukking) worden nabesteld bij Van Helvoort, Theresialaan in Vught.

Vanaf de najaarscompetitie (aanvang januari/februari 2023) is het competitiespelers niet langer toegestaan te spelen in de oude kleding. Bij het uitreiken van de nieuw bestelde kleding, nemen we de oude spullen die spelers in bruikleen hebben graag terug. Het clubbestuur heeft daar inmiddels een goede bestemming voor gevonden.  

Bestuur JCV