‘Oldest Star’ Gijs Manders viert 84ste verjaardag

Lid vanaf 11 januari 2004 is Gijs Manders verre van het ‘oudste lid’ in de betekenis van de lengte van zijn lidmaatschap. In leeftijd is Gijs Manders echter wel het ‘oudste lid’ van JCV.
Afgelopen dinsdag – 27 september – werd Gijs 84 lentes en het bereiken van die gezegende leeftijd – en ook nog eens in uitstekende gezondheid – vierde hij vrijdagmorgen met zijn maatjes van de 50+groep.

JCV’s jarige Oldest Star Gijs Manders en zijn 50+ groepsgenoten van de vrijdagochtend laten zich koffie met gebak goed smaken. Het gezelschap bestaat v.l.n.r. uit Kees Derksen, Pepijn van Hoof, Gijs Manders, Lineke Kooyman, Irene de Kok en Hans van Kasteren. John van Iersel maakte de foto.

Zo staat de ene week de jongste lichting in de schijnwerpers wanneer die Young Stars na bijna vier jaar weer eens in eigen zaal aantreden voor de competitie. En nog geen week later staat de spotlight op precies de overkant, bij de Oldest JCV Star.
Gijs, die achter de tafel zijn mannetje nog steeds staat en voor menigeen nog een uitdaginkje vormt, trakteerde zijn club- en groepsgenoten op taart. De gezellige en sociale vriendengroep zong hem vervolgens luidkeels toe. ‘Lang zal hij leven’, en dat wenst ook de rest van JCV hem toe. Gefeliciteerd Gijs!