Nieuwe maatregelen maar ook nieuwe kansen!

Heel erg jammer, maar ook JCV zal vanaf 17.00 uur de deur moeten sluiten. Zowel de speelavonden als alle trainingen kunnen ‘s avonds niet doorgaan.

Omdat overdag sporten wel is toegestaan, hebben we het volgende geregeld:

Ervaren spelers gaan jeugd trainen op woensdagmiddag.
Omdat het op maandagavond niet mag, kan de jeugd vanaf woensdag 1 december iedere woensdag van 15.00 uur tot 16.30 uur gaan spelen/trainen. Een aantal zeer ervaren spelers zal de jeugd die middag gaan begeleiden.
Het groepje trainers dat er voor beschikbaar is, wil er een gezellige middag van maken, maar gaat je ook echt leren tafeltennissen. Ook nieuwe kinderen zijn welkom om kennis te maken en mee te doen. Dus neem je vriendjes en vriendinnetjes mee!

Extra speelochtend voor senioren op woensdag
Op de woensdagochtend zal de zaal van 9.30 tot 11.30 uur open zijn voor alle senioren (vanaf 18 jaar). Op deze extra ochtend zijn leden van alle niveaus welkom om een partijtje mee te spelen. Nieuwe leden zijn hier ook hier van harte bij welkom. Maak kennis met JCV, ga tafeltennissen en doe mee!

Vrijdagochtendgroep ongewijzigd
Voor de vrijdagochtendgroep (50-plus) verandert er niets. Die groep is en blijft dan van 9.30 tot 11.30 uur welkom voor gezellige onderlinge wedstrijdjes.