Tafeltennis123 en Communics nieuwe sponsors

Ruim een maand geleden maakten we al melding van een nieuwe sponsor die de gelederen van JCV zou komen versterken. Maar we kunnen het hele verhaal nog mooier maken: we begroeten niet alleen Tafeltennis123.nl als nieuwe bordsponsor, JCV verwelkomt als zodanig ook Bianca van de Poel, die namens communicatiespecialist Communics onze website in topvorm gaat houden.

Bij de aankondiging van de eerste nieuwkomer werd al opgemerkt dat het iemand betrof wiens naam bij JCV bekend klinkt. Wilbert van Spaendonck, dé man achter Tafeltennis123.nl, draagt in klank immers dezelfde naam als dokter F. van Spaandonk, in 1950 de oprichter van de Jeugdcentrale Vught waar JCV deel van uitmaakte. De schrijfwijze is anders, maar de naam wordt hetzelfde uitgesproken.

Online specialist
Wilbert van Spaendonck runt het in Den Bosch gevestigde Spaendonck Sport. Behalve in tafeltennis is hij gespecialiseerd in golf, padel en sjoelen. Tafeltennis123.nl geldt als een van de grootste online-tafeltennisspecialisten van de Benelux. Leden van JCV kunnen er voor alle benodigde tafeltennismateriaal terecht en krijgen een mooie korting. Net als met andere bordsponsors sloot JCV met Tafeltennis123.nl een driejarige overeenkomst.

Perfecte match
Communics Communicatie is de partner waar we naar zochten toen we vroegen om iemand die bekend is met WordPress. Met Communics vonden we zelfs veel meer dan wat we zochten.
Bianca van de Poel is hét aanspreekpunt van Communics en vorig jaar bouwde ze met toenmalig voorzitter Lineke Kooyman onze huidige website. Bianca kent daardoor alle ins en outs van www.jcvvught.nl en ze is tot in de kleinste details bekend met WordPress en de mogelijkheden die dat platform te bieden heeft. Dat maakt JCV en Communics tot een perfecte match.
In topconditie
Communics gaat als sponsor de ‘achterkant’ van onze website beheren. Bianca zorgt voor de benodigde updates en houdt de website daarmee in topconditie. Indien nodig of gewenst past ze het uiterlijk van onze website aan. De eerste re-styling is deze maand tegemoet te zien.
Vanuit Cromvoirt werkt Bianca samen met andere webdevelopers en contentmakers op het gebied van marketing en communicatie. Samen vormen ze Communics, een communicatiespecialist die bedrijven zowel online als offline doelgericht laat communiceren met hun klanten.
JCV heet Communics en Tafeltennis123 van harte welkom en vertrouwt op een goede en langdurige samenwerking. Bij JCV doen we sponsoring ‘met elkaar en voor elkaar’.