Mooie resultaten jeugd bij duo-competitie

Onze jeugdteams hebben de Duo-competitie zondag afgesloten met prima resultaten. Op bezoek bij gastheer Flash in Eindhoven werd afgesloten met een vierde, vijfde en achtste plaats.

Merel Hendricks

Merel Hendricks hield aan de Duo-competitie nog een mooie individuele ereplek over. Zij legde bij de meisjes beslag op de derde plaats. Dat brons kan ze komend seizoen wellicht nog verbeteren omdat ze in het najaar naar verluidt vaker achter de tafel kan verschijnen. Merel kon dit seizoen niet aan alle wedstrijden meedoen, waardoor ze niet altijd punten kon verzamelen voor de persoonlijke ranglijst.
Aan de Duo-competitie nemen spelertjes deel die van team kunnen veranderen, bijvoorbeeld omdat ze niet altijd beschikbaar zijn. Voor JCV kwamen Jort, Jurre, Merel, Sander, Ole en Lars tijdens het seizoen achter de tafel.

Jort en Sander

Op de slotdag van de Duo-competitie had JCV 1 (Jurre en Lars) het zwaar tegen opponenten die vier of vijf jaar ouder waren. Door de grotere kracht van hun tegenstanders werden ze naar achter gedrongen en werd het spel aan hun opgelegd. JCV 2, deze keer met Ole en Jort, dicteerde zijn wedstrijden waardoor het duo de wedstrijden soms wat te gemakkelijk opnam.
Sander en Merel spelen de ene keer samen, de andere keer met iemand van een andere club.
In het najaar gaat JCV deelnemen aan twee competities. Er is dan weer een zondag Duo-competitie over tien wedstrijden en daarnaast is er nog een Superstar duo-competitie van de landelijke bond NTTB. Daarover maken we later dit jaar meer bekend.