Monika’s Dubbeltoernooi’ verplaatst van de vrijdagavond naar de vrijdagochtend

Beelden van de vorige editie van ‘Monika’s Dubbeltoernooi’. Peter Vullings moest Monika toen vervangen.

Omdat een groot aantal deelnemers de voorkeur gaf aan vrijdagochtend 15 december als tijdstip, heeft initiatiefneemster en organisatrice Monika Coppens het naar vernoemde dubbeltoernooi verplaatst. ‘Monika’s Dubbeltoernooi’ vindt daardoor niet plaats op de avond van vrijdag 15 december, maar vanaf 9.45 uur in de ochtend.
Tot dusverre hebben 19 spelers en speelsters zich als deelnemers voor het toernooi aangemeld. Om tien koppels te kunnen vormen is er dus nog ruimte voor één extra deelnemer, maar bij meer aanmeldingen neemt Monika ook die nog mee in haar toernooiopzet.
‘Monika’s Dubbeltoernooi’ staat open voor alle leden. Bij de samenstelling van de duo’s probeert Monika zo veel mogelijk balans te vinden en een sterker geachte speler te koppelen aan een minder sterke. De koppels worden anders samengesteld dan vorig jaar, dus gaat Monika’s toernooi zeker nieuwe winnaars opleveren.
Een dag later, op zaterdag 16 december, houden we ons senioren-clubkampioenschap. Er wordt die dag zowel enkel- als dubbelspel gespeeld.