‘Monika’s dubbeltoernooi’ op vrijdag 15, clubkampioenschap senioren op 16 december

Het worden medio december twee spannende, mooie en waarschijnlijk vooral leuke dagen bij JCV. Op vrijdagavond 15 december vindt dan weer ‘Monika’s Dubbeltoernooi’ plaats en de volgende dag gaat Peter Vullings het clubkampioenschap senioren weer in goede banen leiden.

Sfeerimpressie van ‘Monika’s (vorige) Dubbeltoernooi’ , met onder vlnr de nummers 1, 2, 3 en 4.

‘Monika’s Dubbeltoernooi’ staat open voor alle leden en gaat zich voltrekken volgens het inmiddels beproefde, door Monika Coppens bedachte concept. Bij de samenstelling van de duo’s probeert Monika zo veel mogelijk balans te vinden en een sterker geachte speler te koppelen aan een minder sterke.

Andere winnaars

Monika gaat ook andere koppeltjes samenstellen als bij de vorige editie. Daardoor krijgt ‘Monika’s Dubbeltoernooi’ in ieder geval andere winnaars als afgelopen maart, toen Rudy Sasabone en Hans Wagenaars het wisselbekertje in de wacht sleepten en een lantaarntje-met-kaarsje wonnen.
Monika hoopt op zo veel mogelijk inschrijvingen. Aanmelden kan via een bericht in diverse app-groepjes, dat kan in de zaal en het is mogelijk met een telefoontje naar de initiatiefneemster: 06-19843045. Zodra meer bekend is volgt nadere informatie.

Clubkampioen Artem met clubbokaal
Artem met de clubbokaal die hij op 16 december verdedigt.

Clubkampioenschap

Op zaterdag 16 december, precies een jaar na de vorige editie, zetten we het clubfeestje voort met het Clubkampioenschap Senioren. Vanaf 11 uur gaan we dan op zoek naar ‘de beste van alle JCV’ers’ en tegelijk met het enkeltoernooi vindt dan ook het dubbel-kampioenschap plaats.
Alle seniorleden kunnen zich ervoor aanmelden en toernooileider Peter Vullings gaat zorgen voor evenwichtige groepen. Voor het dubbel moet ook als ‘dubbel’ worden ingeschreven.

Jordi en Peter verdedigen hun clubtitel in het dubbelspel.

In het enkelspel is Artem Zeziulin de titelverdediger. De defending champion heeft toegezegd de clubbokaal – ijs en weder dienende – te komen verdedigen. In het dubbelspel vormden Jordi van der Schoot en Peter Vullings vorig jaar het winnende koppel. Ook dit jaar doen ze als duo weer een gooi naar de clubtitel.
Inschrijven voor het Clubkampioenschap Senioren kan op formulieren in de zaal of door een mondeling of schriftelijk bericht naar toernooileider Peter Vullings.