Meld je aan voor dubbeltoernooi!

Leden van JCV hebben nog tot 20 mei de tijd om zich aan te melden voor ons traditionele dubbeltoernooi. Aanmelden bied je ook de enige mogelijkheid om (een van de) opvolgers te worden van Eddie van Doorn en Johan van den Nieuwenhuizen (jr), die de dubbeltitel vorig jaar september veroverden.

Welk duo gaat Johan van den Nieuwenhuizen (links) en Eddie van Doorn opvolgen?

Aanmelden kan op verschillende manieren: stuur een mailtje naar netfout@live.nl en Peter Vullings vangt je inschrijving op. Je kunt alleen jezelf opgeven, maar beter/zekerder is wanneer je je meteen als duo aanmeldt. Heb je nog geen partner, dan hoopt Peter er een voor je te vinden.
Een andere mogelijkheid is om je naam – en die van je (mogelijke) partner – achter te laten op een lijstje dat aan de glazen wand in De Zaal is bevestigd. Kies je voor die mogelijkheid, dan zul je zien dat al diverse duo’s je zijn voorgegaan en dat je sowieso niet zonder slag of stoot opvolger gaat zijn van Eddie en Johan.
Het JCV-dubbeltoernooi is op vrijdagavond 20 mei, direct na de Algemene Ledenvergadering die om 19.00 uur begint. We hopen op een grote opkomst, niet in het minst omdat er veel te melden is.