Lid worden

Beste nieuwkomer,

Om je alvast wat wegwijs te maken binnen JCV, vind je hier wat algemene informatie over onze vereniging. Onderaan de pagina kun je doorlinken naar meer specifieke info en als je lid wil worden naar het aanmeldformulier van de beste en leukste tafeltennisclub van Vught.

De Zaal
JCV heeft een eigen accommodatie: De Zaal. Die bestaat uit een speel-/trainingsgedeelte en een ‘foyer’. In het zaalgedeelte staan de wedstrijdtafels opgesteld, terwijl men in de foyer terecht kan voor een drankje. De bar is tenminste geopend op maandag-, woensdag- en vrijdagavond.

Trainingstijden
Op maandagavond wordt training gegeven aan de jeugd van 18.15 tot 19.30 uur. Ook op woensdagavond is er jeugdtraining tussen 18.15 en 19.30 uur.

Senioren kunnen maandagavond vanaf 19.45 uur trainen en aansluitend vrij spelen. Op woensdagavond kunnen zij vanaf 19.30 uur vrij spelen. De dinsdagavond is vanaf 19.00 uur gereserveerd voor gevorderde spelers. Gastspelers van bepaald niveau zijn welkom.

Op de donderdag- en vrijdagochtend is vanaf 9.30 uur de zaal beschikbaar voor de 50 plus-spelers. Dit is puur recreatief met in de pauze tijd voor een gezamenlijk kopje koffie.

Competitie
Op vrijdagavond spelen de senioren in de afdelingsklassen hun competitiewedstrijden. JCV neemt deel aan de NTTB-competitie Zuid-West.
De junioren spelen competitie op zondagochtend. Aanvang wedstrijden is 10.00 uur.

Clubtenue
Het officiële clubtenue van de vereniging bestaat uit een rood/zwart shirt met wit JCV-embleem en zwarte broek. Tijdens de competitiewedstrijden is het dragen van dat tenue verplicht.
Het tenue is (tegen betaling) verkrijgbaar in De Zaal. Er zijn ook bijpassende trainingspakken beschikbaar. Vraag er gerust naar.