Lid worden van tafeltennisvereniging JCV Vught

Hierom word je lid van JCV:

JCV hééft alles, bij JCV kán alles en het kan altijd!

JCV heeft een eigen zaal. Dat is 24/7 tafeltennis in Vught

Tafeltennisvereniging JCV Vught heeft een eigen zaal. Hierdoor heb je als lid de mogelijkheid om de hele week en op elk moment van de dag tafeltennis te spelen. JCV kent dus geen limiet voor jouw ambities!

Meer over ‘De Zaal’

Topsport en gezelligheid. Je vindt het bij JCV!

JCV begrijpt de kracht van kwaliteit en competitie op hoog niveau. Daarom zetten we onze sport tafeltennis op de eerste plaats en streven we naar ‘zo hoog mogelijk’.

Bij JCV’s eigen jeugdopleiding staat spelplezier voorop en met het diploma Young Stars is de jeugd klaar voor de stap naar tafeltennis als wedstrijdsport.

Bij onze grote groep recreanten en 50-plussers ligt de nadruk op bewegen en gezelligheid. Voor hen heeft JCV diverse momenten gereserveerd waarop ze onderling hun hart kunnen ophalen.

Meer over tafeltennis bij JCV

JCV: Een sociale, gemoedelijke en open tafeltennisclub

JCV is een sociale en inclusieve tafeltennisclub. We bieden een gemoedelijke, veilige omgeving en werken samen met scholen, instellingen en andere sportverenigingen.

Bij JCV tellen ook mensen met een beperking mee. Zo zijn we betrokken bij gemeentelijke bewegingsprogramma’s zoals MOVE.
Daarnaast is JCV door de gemeente aangewezen als hét ontmoetingspunt van de Vughtse wijk Schoonveld.

Met onze brede kijk op sport, kennis van tafeltennis, faciliteiten, sponsors en vrijwilligers streven we naar ‘All Inclusive’ sportbeleving en sportplezier.

Gemoedelijk, sociaal, ervaren en actief. JCV is ‘All Inclusive’

‘Een sociale, gemoedelijke en open tafeltennisclub’. Dat is wat we horen zeggen over JCV.
Daarnaast biedt JCV een veilige omgeving en werken we actief samen met scholen, instellingen en andere sportverenigingen. Bij JCV tellen ook mensen met een beperking mee, we participeren in gemeentelijke bewegingsprogramma’s als MOVE en als Wijkpunt is JCV hét door de gemeente aangewezen ontmoetingspunt in de wijk Schoonveld.
Onze brede kijk op sport en sportbeleving, onze kennis en ervaring over tafeltennis, onze faciliteiten, fijne sponsors en groep vrijwilligers (die altijd aanvulling kan gebruiken) maken JCV ‘All Inclusive’.

button

JCV heeft een eigen zaal. Dat is 24/7 tafeltennis in Vught

JCV kan beschikken over een eigen zaal. Daardoor hebben leden de mogelijkheid om de hele week en op elk moment van de dag tafeltennis te spelen. Voor jouw ambities kent JCV dus geen limiet.

Meer over ‘De Zaal’

Het enthousiasme van mijn jongens is heel hoog. Ze kijken continu uit naar de volgende training.”

– Ronald Kaptein, vader van Hugo en Steven – Vught

Kies je lidmaatschap

Jeugdlid
basis

Leeftijd tot
18 jaar

95,00

per jaar

Neemt niet deel aan de competitie

Op maandag- en woensdagavond wordt gespeeld o.l.v. trainers

Direct aanmelden

Contributie wordt geïnd via automatische incasso

Jeugdlid competitie

Leeftijd tot
18 jaar

158,50

per jaar

Speelt/traint tenminste één keer per week

Speelt competitie op zondagochtend

Contributie is inclusief bondsbijdrage á € 63,50/jaar

Direct aanmelden

Contributie wordt in twee halfjaarlijkse termijnen geïnd via automatische incasso

Seniorlid
basis

Leeftijd vanaf 18 jaar

142,50

per jaar

Speelt/traint tenminste één keer per week

Neemt niet deel aan de competitie

50-plussers spelen op donderdag- en vrijdagochtend

Direct aanmelden

Contributie is inclusief bondsbijdrage van € 22,50 en wordt in twee halfjaarlijkse termijnen geïnd via automatische incasso

Seniorlid
Competitie

Leeftijd vanaf 18 jaar

234,50

per jaar

Speelt/traint tenminste één keer per week

Neemt deel aan de NTTB-competitie

Direct aanmelden

Contributie is inclusief bondsbijdrage van € 84,50 en wordt in twee halfjaarlijkse termijnen geïnd via automatische incasso

Om je aan te melden dien je minimaal 18 jaar of ouder te zijn.
Ben je nog geen 18? Vraag je ouders om het formulier in te vullen

Het is prachtig om te zien hoe gedreven de vrijwilligers er elke week weer staan. Ze hebben oog voor de beginner en voor gevorderden. Maar bovenal voor het spelplezier. Jullie inzet en toewijding is echt TOP!

– Marjon en Eric de Visser, ouders van Jort en Luus – Helvoirt

Meest gestelde vragen

Bij JCV mag je drie keer komen proberen. Zonder enige verplichting. Vind je tafeltennissen bij JCV leuk, dan meld je je via deze website aan als lid.

Een lidmaatschap is geldig van 1 januari tot en met 31 december. Bij inschrijving gedurende een kalenderjaar wordt de contributie naar evenredigheid bepaald en geïncasseerd.
Opzegging van het lidmaatschap dient minstens 4 weken voor het einde van het kalenderjaar, schriftelijk te worden doorgegeven aan de secretaris (bijv. per e-mail aan secretariaatjcv@gmail.com).

Je bent junior tot en met je 17e jaar. In het halve jaar waarin je 18 wordt, wordt je gezien als senior en moet je deelnemen aan de seniorencompetitie.

Voor een derde of vierde lid uit één gezin geldt een reductie van 25% op het laagste contributiebedrag. Met mensen voor wie het contributiebedrag sowieso een probleem vormt, denkt JCV in alle vertrouwelijkheid mee over een oplossing.

Heb je nog vragen?

Staat je vraag er niet tussen? Neem contact met ons op. We beantwoorden alle vragen graag!

Bij JCV voel ik me meer op m’n plek dan waar ook. Vanaf de eerste dag voelde het goed en ik heb dus nooit spijt gehad van m’n overstap”

– Jetse Offers – Boxtel