‘Kletsen en feesten’ op competitieloze 25 maart

Ben je (oud-)lid en ongeveer 20 tot 50 jaar jong? Fasten your seatbelts dan en reserveer vrijdag 25 maart voor een ouderwets gezellig avondje JCV. Op die competitieloze vrijdagavond is De Zaal dan niet het domein voor onze wedstrijdteams, maar is de Van de Pollstraat 3A exclusief beschikbaar en ingericht voor de eerder aangekondigde reünie van het ‘middenkader’ van nu en weleer.

De organisatoren van deze avond richten zich op de specifieke leeftijdsgroep 20-50 jaar omdat juist die categorie teleurstellend ondervertegenwoordigd was bij de laatste reünie. Vorig jaar oktober, bij de presentatie van het jubileumboek In De Zaal, werd de sfeer namelijk vooral bepaald door (oud-)leden die losgingen op mijmeringen over de glorietijd van voormalig ereklasser JCV.
“De (oud-)leden die we nu nogmaals hebben opgeroepen, zouden dat ook als een geweldige avond hebben ervaren. Maar het is wel heel anders dan de groep die er in oktober zo’n heerlijk feestje van maakte”, zegt initiatiefnemer Peter Vullings. “Met de avond op 25 maart willen de organisatoren het ‘middenkader’ van onze vereniging graag weer eens terugzien, en we willen hen ook de kans geven om weer eens met elkaar te kletsen en ouderwets samen te feesten. Uit de vele reacties is gebleken dat er veel animo voor is.”
Op de competitieloze vrijdag 25 maart begint de avond voor die (oud-)leden om 20.00 uur. Belangstellenden die zich nog niet hebben aangemeld kunnen dat alsnog doen. Daarvoor is een pb op de facebookpagina van JCV (JCV Vught) of een e-mail naar netfout@live.nl genoeg.