Kleding is klaar voor ophalen…. (en betalen). Oude kleding graag meteen inleveren

De nieuwe clubkleding is klaar en degenen die hun bestelling niet al vrijdagavond hebben opgehaald, kunnen dat deze week nog doen op hun reguliere trainingsavonden/-ochtend of middag. Voor de jeugd is de bestelde kleding – mits begeleid door een van de ouders – woensdagmiddag (22 december) vanaf 15.30 uur beschikbaar.

De nieuwe kleding ligt klaar en kan worden opgehaald. Lever oude kleding meteen in. Die doneren we aan een goed doel.

Van alle bestellingen – variërend van één T-shirt tot een complete set – zijn op naam gemaakte pakketjes gemaakt. Ze staan op alfabetische volgorde klaar in De Zaal om te worden opgehaald. Op de naamkaartjes is ook de inhoud van het pakket vermeld en is de (eventueel) verschuldigde eigen bijdrage genoteerd.
Om administratieve rompslomp te voorkomen, wordt iedereen gevraagd om bij het ophalen ook direct de (eventueel) verschuldigde bijdrage te voldoen. Dat kan contant, maar er is ook een PIN-apparaat aanwezig.

Nadrukkelijk verzoek
Om de uitgifte van de nieuwe kleding zo vlot mogelijk te laten verlopen, wordt iedereen verzocht zich te melden bij Kees Derksen of Peter Vullings, die de uitgifte begeleiden. Ga s.v.p. niet zelf zoeken in de dozen!
Als de nieuwe kleding wordt opgehaald, nemen we de oude graag meteen terug. Die doneert JCV aan een goed doel.