COMPETITIETeams Jeugd

We zagen onze grote wens al in vervulling gaan toen we in september 2022 weer eens met een jeugdteam in competitieverband konden uitkomen. Kort daarna was JCV zelfs al met een tweede jeugdteam vertegenwoordigd in de competitie Table Stars.

JCV zou dolgraag met meer jeugdteams vertegenwoordigd zijn in de competitie van de NTTB. Daar wordt hard aan gewerkt maar momenteel is de jeugd nog niet zo ver. Gezien de groei van het aantal jeugdleden (inmiddels ruim 20) hoopt JCV daar op korte termijn verandering in te kunnen brengen.

In mei 2022 is JCV gestart met een eigen jeugdopleiding, de JCV Young Stars. Onze jeugdleden trainen op de maandagavond. Dan staan ze van 18.30 uur tot 20.00 uur achter de tafel onder leiding van bevoegde trainers.
Ook op woensdagmiddag, van 15.45 tot 17.00 uur, staat een groep van zes bedreven en gedreven trainers klaar om de jeugd de kneepjes van de ‘leukste én moeilijkste sport ter wereld’ bij te brengen.
Wanneer je vier enthousiaste spelers (liefst leeftijdgenootjes) bij elkaar kunt krijgen en competitie zou willen spelen, laat het je trainer weten of geef het aan bij een van de bestuursleden. JCV kijkt dan of we jullie als team kunnen inschrijven voor de competitie.

JCV Jeugd 1 promoveerde naar 1e klasse DUO

Kampioen JCV 1 (Lars, Ole, Jort en Jurre) met trainer Peter Vullings.

JCV heeft voor de voorjaarscompetitie 2023 een team van vier spelers aangemeld. Dat team debuteerde vorig jaar in de tweede klasse van de DUO-competitie en werd daar meteen – met grote overmacht – kampioen.
JCV Jeugd 1 mag daardoor dit voorjaar uitkomen in de eerste klasse. Ze spelen in totaal 8 wedstrijden, steeds op zondagochtend. Op de zondagen 5 februari, 2 en 23 april speelt dat team in de eigen zaal van JCV. Aanvang is steeds 10.00 uur.

JCV streeft ernaar om voor de voorjaarscompetitie 2023 ook weer een tweede team aan te melden. De technische commissie van JCV is met kandidaat-spelers en hun ouders in overleg over deelname aan de competitie Table Stars.
Heb je interesse in competitie spelen, laat dat dan weten aan je trainer.

JCV 1 jeugd, zondagcompetitie (speeldata 29 januari t/m 23 april):
4306961 Ole Brochard
4306979 Lars Brochard
4306107 Jurre Stegehuis
4206115 Jort de Visser

De jeugdtrainers John van Iersel, Will Balvers en Kees Derksen (v.l.n.r.) met de jeugdspelers Ole, Steven, Tuur, Jort en Hugo.