COMPETITIETeams Jeugd

JCV Youngstars
In mei 2022 is JCV gestart met een eigen jeugdopleiding, de JCV Young Stars. Onze jeugd traint op de maandag- en woensdagavond. Dan staan ze van 18.30 uur tot 20.00 uur achter de tafel onder leiding van bevoegde trainers. Zij staan klaar om onze junioren de kneepjes van de ‘leukste én moeilijkste sport ter wereld’ bij te brengen.
Wanneer je vier enthousiaste spelers (liefst leeftijdgenootjes) bij elkaar kunt krijgen en competitie zou willen spelen, laat het je trainer weten of geef het aan bij een van de bestuursleden. JCV kijkt dan of we jullie als team kunnen inschrijven voor de competitie.

JCV Jeugd 1 promoveerde naar 1e klasse DUO

Jeugd met trainer Peter
Kampioen JCV 1 (Lars, Ole, Jort en Jurre) met trainer Peter Vullings.

JCV heeft twee teams in de najaarscompetitie 2023 van de DUO-competitie van de NTTB. Het eerste team debuteerde vorig jaar in de tweede klasse en werd daar meteen – met grote overmacht – kampioen.
In de eerste klasse wist Jeugd 1 zich afgelopen voorjaarscompetitie knap te handhaven, waardoor het team zich vanaf september 2023 weer op dat niveau mag meten. Ze spelen hun wedstrijden op zondagochtend. Aanvang is steeds 10.00 uur.

Een tweede JCV Jeugdteam debuteerde afgelopen september in de tweede klasse van de DUO-competitie.
De technische commissie van JCV heeft in overleg met kandidaat-spelers en hun ouders vooralsnog één team actief in de beginnerscompetitie Table Stars.

Lijkt tafeltennis jou een leuke sport? Kom eens kijken bij JCV en maak dan kennis met deze ‘individuele teamsport’ die véél moeilijker én leuker is dan je misschien zou denken.
Heb je interesse in competitie spelen, laat dat dan weten aan je trainer.

JCV Jeugd 1, 1e klasse DUO-competitie zondag:
4306961 Ole Brochard
4306979 Lars Brochard
4306107 Jurre Stegehuis

JCV Jeugd 2, 2e klasse DUO-competitie zondag:
4206115 Jort de Visser
4344155 Stan Bouwman
Siem Swinkels

Vooralsnog vormen Tuur van Kesveld en de broertjes Hugo en Steven Kaptein onze Table Stars.

Trainers en jeugd in kleding
De jeugdspelers Ole, Steven, Tuur, Jort en Hugo met jeugdtrainers John van Iersel, Will Balvers en Kees Derksen (v.l.n.r.).