Jeugd 1 op drempel van kampioenschap; BarTeam zit ‘strak’ in nieuwe outfit

Met nog slechts twee wedstrijden te gaan en een voorsprong van 11 punten zou je een kampioenschap voor onze Jeugd 1 als feit kunnen beschouwen. Maar officieel is de titel toch nog niet binnen.

Jurre en Jort staan op een 2-0 voorsprong in hun dubbelspel tegen Elyas en Anne van ttv Valkenswaard. Kees Derksen verhangt de bordjes als scheidsrechter.

JCV jeugd 1 staat wel op de drempel van het kampioenschap en promotie naar de eerste klasse van de DUO-competitie. Het is een slechts een kwestie van tijd dat we in gezang mogen uitbarsten omdat we bij JCV eindelijk weer een jeugdkampioen in ons midden hebben.
Geen twijfel
Jort de Visser en Jurre Stegehuis, de twee uitverkorenen om zondagochtend op eigen tafel de koppositie van Jeugd 1 te verdedigen, lieten er weer geen twijfel over bestaan dat JCV 1 het meeste recht heeft op het kampioenschap van 2A. Het duel met ttv Valkenswaard moest op het scherpst van de snede worden uitgevochten, maar hoewel zwaarbevochten en enigszins geflatteerd kon er na afloop wéér een 5-0 overwinning worden genoteerd.

Jort krijgt instructies van trainer Kees.
Concentratie bij een serverende Jurre.

Jort bleef voor de zesde keer op rij aan de goede kant van de score en daarmee handhaafde hij zijn 100% winstscore. Jurre revancheerde zich voor de enige nederlaag die Jeugd 1 te verwerken kreeg en knokte zich in eigen huis ook naar de volle winst. Samen waren ze in het dubbelspel overtuigend (3-0) de baas over Anne van Veenendaal en Elyas Alamiry.

Stoeltjes gereserveerd
Met een voorsprong van 11 punten en nog slechts twee wedstrijden te gaan, lijkt de titel al in de pocket. Echter, omdat naaste belager TTCV ‘n wedstrijd minder speelde en de achterstand in die achterstallige wedstrijd kan terugbrengen tot 6 punten, moet een kampioensfeestje nog even worden uitgesteld.
Dat feestje kan worden gevierd als de voornaamste concurrent TTCV over twee weken in een rechtstreeks duel met tenminste 3-2 wordt geklopt. Mocht dat niet lukken, dan is er op 4 december tegen Budilia nog een herkansing om de al gereserveerde stoeltjes bij een fastfoodketen te gaan innemen. Gezien de overmacht van onze Jeugd 1 in deze competitie twijfelt niemand aan een goede afloop, maar officieel moeten Jurre, Jort, Lars en Ole Brochard nog even wachten op de felicitaties. Lars en Ole hebben overigens ook allebei nog een 100% score achter hun naam staan.

Peter en Monika Coppens zien er ‘strak’ uit in het nieuwe BarTeam-shirt.

Wat goed nieuws betreft bleef het zondag niet bij de grandioze 5-0 overwinning van Jeugd 1. Op de Open Dag werden ook enkele shirts van de nieuwe kledinglijn geïntroduceerd.
De trainers en de barcrew moesten afwijken van andere leden, ze moeten opvallen. En dat doen ze nu. De jeugdtrainers Kees Derksen, John van Iersel en Will Balvers smaakten het genoegen om als eersten te worden voorzien van een zwart/grijs TRAINERshirt.
Peter en Monika Coppens zagen er als koppel ‘strak’ uit in een shirt dat was opgesierd met het voor iedereen herkenbare logo ‘BarTeam’. Bij hun moet je zijn voor een hapje en een drankje!