JCV gaat leden in Stanno Pride steken

Na tien jaar is het klaar! De kleding die we in 2012 aanschaften is opgedragen, met name de shirts, jacks en broeken hebben hun beste tijd gehad. En waar is de uniformiteit? Waarom dragen we bij JCV geen trainingspak meer? Waar zijn de tassen waarin je als JCV’er je JCV-spullen meeneemt? Waar zijn de rugzakken die onze jeugd tegenwoordig zo handig en fijn vindt?

Een indruk van de nieuwe kledinglijn ‘Stanno Pride’ zoals die er bij JCV gaat uitzien.

Bij ‘Tafeltennis weer op 1’ en bij nieuw elan passende uitstraling, hoort naar onze smaak een ‘passender’ kledinglijn voor alle – ook recreatief – spelende JCV-leden. We zijn daarom zowel blij als trots dat we binnenkort een compleet nieuw kledingpakket introduceren bij JCV.

Clima-tec
Er is gekozen voor het gerenommeerde sportmerk Stanno,in de lijn Pride. En trots zijn we op de nieuwe clima-tec trainingsjacks, trainingsbroeken, shorts, wedstrijd- en trainingsshirts! Voor de senioren hebben we ook nog een stel sporttassen aangeschaft en de jeugd kan kiezen voor z’n geliefde rugzak. Dan houden ze hun handen vrij als ze op de fiets naar training en wedstrijden komen. Alles komt in de traditionele clubkleuren rood en zwart. Stanno is de Nederlandse variant van het Deense sportmerk Hummel.
Pasmomenten
Doordat we een aantal sponsors bereid hebben gevonden JCV te helpen bij het bekostigen van de nieuwe kledinglijn, kunnen we alle onderdelen van de kleding voor een heel zacht, lief, klein prijsje aan al onze spelende leden aanbieden. Dat doen we na één of meer pasmomenten waarop de kledingsets in alle beschikbare maten in de zaal aanwezig zijn.
Die pasmaten – van S voor de jeugd tot en met XXXL voor de meest gespierde senioren – worden verzorgd door de lokale schoen- en sportzaak Van Helvoort, die de pasmomenten samen met ons gaat begeleiden.

‘Buurman’
JCV is verheugd dat we eindelijk in zee kunnen gaan met deze ‘buurman’. Van Helvoort is al ruim 65 jaar gevestigd in de Theresialaan in Vught maar nooit eerder waren vader Harry en dochter Manon zo betrokken bij JCV als nu. Behalve als leverancier van onze nieuwe kledinglijn gaat Van Helvoort JCV onder meer ook steunen als bordsponsor. Daarvoor wordt het logo van FairPlay gebruikt.

Guus en Geert
Naast kledingleverancier Van Helvoort zijn we ook heel blij met een aantal andere sponsors, vrienden en begunstigers. Onze oud-voorzitter Guus van Woesik doet andermaal mee met zijn elektrotechnisch bedrijf en ook voormalig bestuurslid Geert Duijghuisen is weer ruimhartig van de partij. Geert ruilt zijn verfproducten Baril en Copperant in voor het in alle opzichten duurzame fairf, de prachtig gekozen naam voor een plantaardige verf voor de consument.

Nieuwe namen
JCV verwelkomt op de kleding ook totaal nieuwe sponsornamen. Oud-lid Bjorn Bijnen is met het merkteken van zijn uitvaartzorg terug te vinden op diverse items van de kledinglijn. Dat is ook het geval met TAFELTENNIS123 van Wilbert van Spaendonck, onze materiaalleverancier en -sponsor.

Communics Communicatie

Communicatiespecialist Communics uit Cromvoirt, die als sponsor onder meer verantwoordelijkheid neemt voor het onderhoud van onze website, verwierf zich het exclusieve recht om zich via onze tassen en rugzakken meer naamsbekendheid te geven.


Boy van der Fange tenslotte tekent met zijn in Best gevestigde T-company voor de bedrukking van alle, bijna 1300 logo’s die de verschillende onderdelen van de kleding sieren.


Wanneer we de nieuwe kleding gaan uitgeven, neemt JCV oude kleding die in bruikleen is gegeven graag in ontvangst zodat daar een andere bestemming voor kan worden gezocht.
Houd onze website www.jcvvught en Facebookpagina JCV Vught svp in de gaten voor nadere informatie over de nieuwe kleding en de pasmomenten.

Bestuur JCV