JCV darttoernooi voor koppels op vrijdag 6 januari

Op de jeugdtraining werd onlangs de vraag gesteld of JCV ook een dartclub is? Nou nee! Maar proberen triples, doubles of bullseye te gooien is af en toe wel een leuk en sfeerverhogend evenement binnen elke willekeurige vereniging. Daarom gaan we weer eens gebruik maken van die batterij dartborden en houden we op vrijdag 6 januari na lange tijd weer eens een darttoernooi.


Aan het JCV Darttoernooi mogen alle leden (vanaf 16 jaar) meedoen en het wordt een toernooi voor koppels. Dat houdt in dat een JCV-lid inschrijft sámen met ’n partner. Mits die partner ouder is dan 16 jaar, mag dat iedereen zijn; lid of geen lid! Kun je niet direct een partner vinden en wil je wél meedoen? Geef je dan tóch op en de organisatie zoekt een ‘maatje’ voor je. Het toernooi begint om 19.30 uur.
501-systeem
De koppel-dartwedstrijden worden gespeeld volgens het 501- systeem, een countdown om zo rap mogelijk van 501 naar 0 te gaan…. (‘Onehundred-and-eighty’ – 180 – is de hoogste score, met minimaal negen pijltjes kun je van 501 naar 0 komen. Nadere uitleg geeft de toernooileiding).
Om meer controle te hebben over de duur van het toernooi is gekozen voor twee gewonnen legs per wedstrijd. Organisator Peter Vullings stelt het schema zo op, dat iedereen te allen tijde een aantal wedstrijden kan spelen en niet meteen tot een barkruk wordt veroordeeld.
Inschrijven tot 5 januari
Inschrijven kan tot één dag voor het toernooi en is telefonisch mogelijk (06 52892840; spreek uw boodschap in), via whatsapp of via de e-mail van Peter Vullings: netfout@live.nl . Bovendien is In De Zaal een inschrijfformulier aanwezig.
Wil je niet zelf pijltjes gooien maar wel gezellig aanwezig zijn, ook als toeschouwer ben je op vrijdag 6 januari van harte welkom in onze enige echte Zaal. Let’s play darts!… tot uiterlijk 00.30 uur.