Hoofdsponsor fairf maakt nu ook bouwmarkt Karwei een stukje groener

Even iets heel anders dan tafeltennis, competitie, toernooien, barroosters, agenda, overzichten en achtergrondverhalen over JCV. Deze keer een aardig nieuwtje over onze hoofdsponsor fairf, dat met vier reclameborden in onze zaal z’n verwevenheid en grote betrokkenheid met JCV laat zien.
Dat is trouwens al vele jaren zo, want ons oud-bestuurslid Geert Duijghuisen en zijn zonen zijn de grote mannen achter fairf. En daarvoor waren ze met Baril Coatings en Copperant al erg zichtbaar bij onze club.

Natuur en milieu

Toen fairf zich een jaartje geleden opwierp als hoofdsponsor en naast het plaatsen van reclameborden ook op ons clubtenue een vooraanstaande plaats wilde innemen, wisten we dat we aan fairf een partner hadden die we graag wilden uitdragen. Fairf hanteert een strakke marketingstrategie waarbij ‘oog voor natuur en milieu’ een belangrijk uitgangspunt is. Met de recente verduurzaming van onze zaal dragen wij daar als club ook graag een steentje aan bij.
JCV kent fairf dus al even – wat een schitterende naam trouwens voor een duurzame, plantaardige, ‘faire’ verf! – en nu heeft ook de grote markt onze hoofdsponsor ontdekt! Na drie jaren van voorbereiding en investeren in het vertellen van het verhaal achter fairf, heeft het product z’n weg weten te vinden naar de schappen van bouwmarkt Karwei, dat z’n assortiment stapje voor stapje aan het vergroenen is.

Mengen

Met fairf, gemaakt zonder schadelijke stoffen en op basis van plantaardige grondstoffen, wordt Karwei dus ‘n stukje groener. Maar fairf is ook in andere kleuren te verkrijgen, Karwei mengt ze naar jouw ideale kleur en fairf is er voor diverse toepassingen. In Vught is Karwei gevestigd op De Schakel 2. En mocht je niet Karwei maar Gamma aandoen: daar vind je biobased verf van Copperant.