Genoeg aandacht voor JCV op kil ‘Proef Vught’

Er was een enkele plaats in Nederland waar op zondag 3 april kon worden geschaatst. Op natuurijs! Het koelde daar af tot -9,3 graden celsius. Zó historisch koud was het in Vught niet, maar het was er wel zo fris en winderig dat JCV bij ‘Proef Vught’ een tent opsloeg en dat een demonstratie er niet van kwam.
De weersomstandigheden waren de organisatie dus niet erg gunstig gezind, maar desondanks werd Proef Vught redelijk goed bezocht en had JCV over aandacht van het publiek niet te klagen.

Met een kritische blik volgt bestuurslid Kees Derksen de eerste slagen van een jong duo. Links naast hem voorzitter Lineke Kooyman en bestuurslid René Vorstenbosch.
Een warm aangeklede Peter Vullings laat een jonge voorbijganger proeven van tafeltennis. Op de rode loper kijkt publiek toe.

JCV had een mooi plekje recht voor ‘dePetrus’, er was een rode loper uitgerold en in en rond de JCV-tent was het voltallige clubbestuur afwisselend aanwezig om ouderen, kinderen en hun ouders te ontvangen en de beginselen van tafeltennis te laten ervaren.
Concrete resultaten leverde de aanwezigheid in het centrum van Vught nog niet op. Wel meldden diverse belangstellenden zich aan voor een nadere kennismaking met de club. Zij mogen drie keer gratis op proef komen proeven van JCV en tafeltennis. Daarna smaakt het vast naar meer en worden ze lid.
Ook spraken bezoekers en bestuursleden van een geslaagde en gezellige activiteit. “Het was leuk op het Marktveld, en als de zon weg was ook ontzettend koud”, vond Wendy, moeder van jeugdlid Puk. “JCV heeft zich weer laten zien als tafeltennisvereniging waar de deur voor iedereen open staat”, oordeelde Kees Derksen.