Geen vinyl, tóch ‘n plaatje: trainers met jeugd in de nieuwe clubkleding

De jeugdspelers Ole, Steven, Tuur, Jort en Hugo (v.l.n.r.) in de nieuwe clubkleding. Op de achtergrond v.l.n.r. de jeugdtrainers John, Will en Kees.
Met zijn 6 jaar is Tuur de jongste. En met maatje 128 is hij ook (nog) de kleinste.

Omdat-ie zo leuk is en omdat het stel op de foto zo mooi symboliseert waar we met JCV naar onderweg zijn. Dat is de reden waarom we – met toestemming van de ouders – de groepsfoto plaatsen die woensdagmiddag werd gemaakt van enkele jeugdige tafeltennisliefhebbers en hun trainers.
Ondanks ziekte en kerstvieringen op diverse basisscholen zagen die trainers toch weer vier tafels voldruppelen. Ze konden niet allemaal op tijd zijn en niet iedereen had z’n nieuwe JCV-shirt, -broek of -pak bij zich, maar van de vijf die dat wel hadden – Ole, Steven, Tuur, Jort en Hugo – konden we een ‘eerste plaatje in vol ornaat’ maken waar we wel vrolijk van werden.
Jongste
Op de losse foto stellen we Tuur voor. Hij draagt maatje 128 en met zijn 6 jaar is Tuur de jongste van het stel. Waarschijnlijk is Tuur zelfs de jongste van onze héle jeugdsectie en hij heeft er elke week zoveel zin in, dat hij tijdens de training door de hele zaal te vinden is.
Hij huppelt van links naar rechts, kruipt onder de tafels, geniet tijdens de pauze aan de bar van een opfrissertje en haast zich daarna weer naar de speelvloer. Daar strekt hij zich op de buik uit over zijn tafelhelft en met spartelende beentjes probeert hij ballen kort achter het netje tóch nog te halen. Die ‘korte ballen’ lukken wel eens, maar vaak blijft het bij uitstrekken, spartelen en proberen. Want behalve de jongste is Tuur ook (nog) de kleinste.
Niet te houden
Woensdagmiddag was de laatste officiële jeugdtraining van 2022. Maar omdat het plezier en het enthousiasme bij zowel de jeugd als de trainers zo groot is, nemen we geen pauze. In de kerstvakantie houden we de zaal open op de woensdagmiddagen 28 december en 4 januari. Alleen bij tenminste 6 aanmeldingen zijn Rudi & Hans en Will & John dan tussen 3 en 5 uur aanwezig voor de liefhebbers. Meld je tijdig aan!

Fijne Kerst allemaal!