Geen pauze voor onvermoeibare dubbelaars

De vijftien die vrijdagavond deelnamen aan het door Monika (‘mit k’) geleide dubbeltoernooi. Boven v.l.n.r. Tonny, Peer, Lex, Miel, Hans, Kees, Thieu, Hans. Onder vl.n.r. Jan, reserve Gijs, John, Peter, Lineke, Monika en Joop.
De winnaars, met in hun midden toernooileider Monika.
Dubbelvla voor Monika en Thieu.

Twee weken voor het geweld van de competitie weer losbarst, namen veertien dubbelaars en reserve Gijs Manders daar vrijdagavond (2 september) vast een voorproefje van.
Onder leiding van Monika (‘mit k’) Coppens (mit C) speelden zeven duo’s ieder zes partijen in ‘best of three’ en na een avond vol strijd leverde dat het koppel Hans van Laarhoven en Kees Derksen als winnaars op. Het winnende duo werd ook ‘dubbel’ in de watten gelegd, met zowel een echte beker als een ‘dubbel zo lekker bier’.
Onder anderen ons TZ-opperhoofd Peter Vullings en zijn partner Miel Bogaerts stonden na afloop met lege handen. Peter verbeet de pijn en het ongemak van een tafeltennisarmpje waaraan hij komende week wordt behandeld. Hij hoopt dat de behandeling zo succesvol is, dat hij op 16 september pijnvrij leiding kan geven aan en voorop kan gaan in de strijd om handhaving in de voor JCV 1 nieuwe, hogere derde klasse.
De winnaars kregen hun eindzege niet cadeau. Veel partijen werden pas in de beslissende ‘derde’ bezegeld, en vaak was het verschil ook nog eens niet groter dan twee punten. Ondanks de hoge spanning en grote inspanning wilden de ‘Old Stars’ niet van een pauze weten. Ze gingen onvermoeibaar verder, tot tegen middernacht aan de bar nog even werd nagekaart. Monika (‘mit k’) en haar barman Peter mochten daar de bedankjes voor een mooie, faire en gezellige avond in ontvangst nemen.

‘Winnaar’ Kees denkt ‘service en ontvangst’ beter te weten dan geblesseerde Peter. Miel (overzijde) en Hans wachten op uitsluitsel.

Monika heeft een prijs voor Lex en Peer.