“Geen hulp, geen Scholentoernooi”

Op zondag 26 mei wil ons TZ-opperhoofd Peter Vullings in onze zaal een grootschalig jeugdevenement laten plaatsvinden. Daar worden alle basisscholen in Vught, Helvoirt, Cromvoirt, St. Michielsgestel, Haaren en Esch voor uitgenodigd.
Om dat Scholentoernooi perfect te laten verlopen en er misschien wel wat nieuw talent mee aan te trekken, heeft hij daarbij wat hulp nodig. “Geen hulp, geen Scholentoernooi”, is Peter duidelijk. “Want we willen de kinderen wel de aandacht kunnen geven die nodig is en dat gaat niet lukken met vier of vijf mensen.”

Een scholierentoernooi vergt veel organisatie. Peter Vullings (midden rechts) vraagt om medewerking. ‘Geen hulp, geen Scholentoernooi’, is hij duidelijk.

Kennismaken en JCV onder de aandacht

Om kennis te maken met onze sport en om de club weer eens nader onder de aandacht te brengen, is een grootschalig jeugdevenement in voorbereiding. Kinderen uit de groepen 3, 4 en 5 willen we die zondag vanaf ongeveer 9.30 uur op tafeltennis gerichte spelletjes laten doen. Vanaf ongeveer 13.30 uur houden we een toernooi voor kinderen uit de groepen 6, 7 en 8.
Dat vergt organisatorisch veel en hoewel er zich al diverse leden hebben gemeld voor extra hulp, is op die dag nog meer man-/vrouwkracht nodig om het geheel in goede banen te leiden. ‘Geen hulp, geen Scholentoernooi’ en dat ook een gemiste kans zijn om JCV weer eens onder de aandacht te brengen in een groot aantal plaatsen in en rond Vught.
Daarom: Kun en wil je op één of beide dagdelen een helpende hand bieden, laat dat Peter dan even weten. Er is van alles te doen en Peter vertelt je waarmee je van dienst kunt zijn.
Bedankt vast!