Ga uit je plaat en speel je rot op T(afeltennis) en V(inyl)-middag en -Avond op 14 januari

We vallen bij JCV van het ene in het andere hoogtepunt. En dat allemaal om de club in beweging te laten zijn en leden met elkaar te verbinden. Er is de komende weken veel meer te doen, maar nu vragen we eerst aandacht voor de TV-middag en -avond op zaterdag 14 januari.
Reserveer die datum, want het belooft een feestje voor de jeugd en een spektakelstuk voor senioren en oud-leden te worden.
In tegenstelling tot wat er misschien wordt gedacht omdat we sinds kort een tv in De Zaal hebben, staan de letters TV in dit geval niet voor ‘televisie’. De T staat nu voor ‘Tafeltennis’ en de V voor ‘Vinyl’, het materiaal waarvan de oude grammofoonplaat werd gemaakt…. (Ouders: leg uit!)
Proefdraaien
Op zaterdag 14 januari gaan we van 14.30 tot ongeveer 17.00 uur Proefdraaien met de jeugd. De initiatiefnemers Will Balvers en Wilbert van Spaendonck zorgen dan voor de muzikale omlijsting. De jeugd kan zich uitleven op onze wedstrijdtafels, terwijl ons BarTeam vanuit de keuken o.a. gezonde pannenkoeken aanbiedt. Meer informatie geven hobby-DJ Will en Crewmember Kees Derksen.
Avond
Will, zijn collega-hobby-DJ Wilbert (de man van Tafeltennis123) en het BarTeam van JCV zijn ‘savonds weer paraat om van de eerste TV-Avond (van 20.00 tot 00.30 uur) een onvergetelijk feestje van ‘melancholie, heimwee en verlangen’ te maken.

Vinyl


Het idee: senioren en oud-leden kom naar De Zaal, neem je favoriete vinyl mee en als je uit je plaat wilt gaan met jouw all time favorite, doneer dan een luttel bedrag en vertel er in onze knusse woonkamer jouw verhaal bij.
Tissues
We rekenen op bandjes als de Beatles, de Rolling Stones, Magna Charta, Pink Floyd, Rowwen Heze (tolk mee!), The Eagles, ABBA, Queen, Traveling Wilbury’s en Dire Straits. De tissues staan klaar voor solisten als Boudewijn, John Denver, Neil Young, Gary Rafferty, Neil Diamond, André Hazes en Jacques Herb.
We knijpen zelfs een oogje toe als je komt aanzetten met ‘Alle 13 goed’. Want de opbrengst van de middag en avond gaan we inzetten voor trainingsmiddelen en bijzondere clinics. Kom dus in groten getale, trakteer jezelf op een historische avond van ‘melancholie, heimwee en verlangen’, maak de blits op de dansvloer én geef JCV ‘n duwtje in de rug!