Friendly reminder: Zaterdag TV-middag voor jeugd, vanaf 19.30u TV-avond voor senioren

Vergeet het niet en wees erbij: we gaan van zaterdag (14 januari) een oergezellige TV-middag maken voor de jeugd en een even gezellige TV-avond voor de senioren.
Het wordt een dag van Tafeltennis en Vinyl, een combinatie dus van onze sport en het draaien van platen. De jeugd heeft die platen (waarschijnlijk) niet, dus mag hun muziek ook klinken van andere ‘dragers’ als CD, smartphone c.q. Spotify.
In De Zaal heeft Peter Vullings inmiddels wat passende accenten aangebracht. Er hangen LP’s en discobollen, gitaren staan uitgestald boven de bar en in een hoek is ruimte gemaakt voor de DJ’s Will Balvers en Wilbert van Spaendonck. De eerste LP’s werden woensdag al binnengebracht: Kate Bush, Sly (and the family Stone), Magna Carta…. en veel meer.
De jeugd wordt zaterdagmiddag vanaf 14.30 uur verwacht. Ze kunnen dan gezellig vrij tafeltennissen en hun favoriete muziek daarbij laten klinken. Ons BarTeam verzorgt tussendoor wat te smikkelen en te smullen. Het programma duurt tot ongeveer 17.00 uur.


Enkele uren later, vanaf 19.30 uur, mogen de senioren los. Naar verluidt is de animo groot en lijkt het erop dat de TV-avond een soort trip down memory lane gaat worden. Maar het is natuurlijk geen must om de TV-avond een ouderwets 60’s, 70’s, 80’s of ’90’s-party voor zilverharigen te laten worden. Behalve op Walking on the moon en nog ‘Zoveel te doen’ mag je ook gewoon dansen op ‘Maan’. En tafeltennissen op Joola.
Vergeet het dus niet, wees erbij en houd er rekening mee dat we uiterlijk 00.30 uur moeten stoppen en dat buurtbewoners geen hinder ondervinden van ons feestje. Bedenk ook, dat de opbrengst van de TV-avond ten goede komt aan audio-/visuele en trainingsmiddelen bij JCV.