Friendly reminder: Vanavond (26 mei) ALV – aanvang 19.00u -, daarna dubbeltoernooi

Niet vergeten: vanavond – vrijdag 26 mei – houden we onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV), met aansluitend ons altijd drukbezochte, mega spannende en oergezellige dubbeltoernooi.
Vanaf 19.00 uur legt het clubbestuur op de ALV verantwoording af over het beleid dat in het afgelopen jaar werd gevoerd. Na een openingswoord van voorzitter Siebren van der Zee geven verantwoordelijke bestuursleden tekst en uitleg over algemene, technische en financiële zaken en daarnaast over beheerszaken en communicatie. Als er vragen zijn, dan kunnen leden die stellen.

Toernooileider Peter (links) met Johan en Eddie, de winnaars van vorig jaar.

Officieuze dubbeltitel
Na afloop van de ALV gaan we in duo’s doen waar bij JCV zo goed in zijn: tafeltennissen. Peter Vullings leidt ons dubbeltoernooi dan weer in goede banen en aan het einde van de rit hebben we een koppel dat zich clubkampioen mag noemen. Dat is een officieuze naam, want omdat de koppels deels willekeurig zijn samengesteld, is aan het dubbeltoernooi geen officiële titel verbonden. Op papier zijn wel wat favorieten aan te wijzen, maar de vraag is of zij die rol ook kunnen waarmaken als het er écht – maar officieus – om gaat!
Vorig jaar eisten Eddie van Doorn en Johan van den Nieuwenhuizen (jr) de hoogste eer voor zich op.