Feestje Middengroep – 20 tot(±)50 – gaat zaterdag 29 april op herhaling

Na het gezellige onderonsje van vorig jaar maart organiseren we eind volgende maand opnieuw een hopelijk onvergetelijke samenkomst voor het ‘middenkader’ van JCV. De initiatiefnemers Dave van Doremalen, Bjorn Bijnen en Peter Vullings hebben zaterdag 29 april geprikt voor de herhaling van het feestje dat speciaal wordt opgetuigd voor de groep 20- tot (±) 50-jarigen van ons clubje.
Die middengroep had in maart vorig jaar zo’n gezellig weerzien met veel geklets, gelach en gezelligheid, dat de wens werd uitgesproken om het ‘snel weer eens een keer over te doen’. Toen werd tevens de suggestie gedaan om er een toernooitje aan vast te plakken en dat is dan ook precies wat Bjorn, Dave en Peter voor zaterdag 29 april in petto hebben: een gezellig onderonsje van de middengroep (20- tot (±)50-jarigen) + een toernooitje.
Alle leden en oud-leden in de genoemde leeftijdscategorie worden er hierbij voor uitgenodigd. De avond begint om 19.30 uur. Wil je er (met of zonder partner) bij zijn en/of deelnemen aan het toernooi, laat dat dan weten aan Peter, Dave, Bjorn of bij een bezoekje aan de zaal.
Wil je meedoen aan het toernooi, vergeet dan je sportkleding niet (of schaf het nieuwe clubtenue aan dat in diverse maten voorradig is in de bestuurskamer). Heb je geen eigen batje meer? JCV heeft er voldoende in bruikleen beschikbaar. Doe mee en zegt het voort!